Е отидено е нокеска имаше околу 3.da mu ebam sve otideno samo pozadini pa ne e fer stvarno ova
od 600 e PSP go novotoЈас како што видов има 2 верзии на psp едниот е 200 поени а другиот 600.
и кај мене е ова срање...од синоќа е вака,пратив 5 и тешко дека и сеа се стигнате а синоќа не беа,се утепав од resend...Nesto ne vo red ili samo kaj mene se slucuva nesto...
Isprakam poakni na prijateli nelo odednas na poveke so zapirka oddeleni i kaj nekoi stignaa vo istiot moment kaj nekoi ni do sega ne se stignati??? pravam resend i isto e dzabe.... dali na nekoj drug se slucuva ova ???
и кај мене е ова срање...од синоќа е вака,пратив 5 и тешко дека и сеа се стигнате а синоќа не беа,се утепав од resend...
им пишав,ми немаат вратено уштеNesto da se prevzeme da se prijavi ili se e koj zede zede i pomina baba so kolacinjata
им пишав,ми немаат вратено уште
Не си требал да нарачуваш џабе ти отишле поените.Ако стигне маицата тогаш значи и другите работи ке стигнат.Само да кажам иако е густо успеав да порачам скин за iPhone(иако немам ајфон) неможеше ништо да фатам друго па да пробам со ова да видам дали ќе го добијам.