Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.082
Поени од реакции
1.346
Не си требал да нарачуваш џабе ти отишле поените.Ако стигне маицата тогаш значи и другите работи ке стигнат.
Не сум на З-Листа и не ми се чека.Голем к** за поените едвај собрав малце и не успеав да земам што сакам.Ако не стигне значи нема врска од ова:tapp:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дали знае некој овде што се случува ако порачаш две работи?

Бидејќи вчера во првиот re-stock нарачав PSP Rock Band Bundle, а во оној денеска успеав и да начекам Wii. Е сега, дали ќе дојдат во една пратка, или ќе треба да давам ptz за две посебни пратки?

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Јас се спремам за наредниот месец еден psp да земам. До тогаш ке соберам 200 поени.

Дали знае некој овде што се случува ако порачаш две работи?

Бидејќи вчера во првиот re-stock нарачав PSP Rock Band Bundle, а во оној денеска успеав и да начекам Wii. Е сега, дали ќе дојдат во една пратка, или ќе треба да давам ptz за две посебни пратки?
Поубаво прашај ги нив. Јас имам два акаунти еден мој и еден на мајками и двата ги работам едниот ми е за psp, а другиот ке зимам несо поголемо.

Член од
9 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
3
Јас се спремам за наредниот месец еден psp да земам. До тогаш ке соберам 200 поени.

Поубаво прашај ги нив. Јас имам два акаунти еден мој и еден на мајками и двата ги работам едниот ми е за psp, а другиот ке зимам несо поголемо.
ви ја отвара страната сега ?? дај ќе ви дадам акаунт со 700 поени порачајте што сакате...само на кого му ја отвара... кај мене несака веќе 2 часа

Член од
16 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
9
ви ја отвара страната сега ?? дај ќе ви дадам акаунт со 700 поени порачајте што сакате...само на кого му ја отвара... кај мене несака веќе 2 часа

DAj kaj mene ja otvara :tv: i raboti zosot neke kaj tebe ne znam

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Страната ја отвара ама сите повредните производи се земени, има само скинови за iphone.

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Моментално има некои ситни глупости останато, и моторот од 7500 поени хахаха. Ако ти е за давање акаунтот, пп :helou:

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Poracaj edna maska za iphone ako ti se trosat poenite kje ti dadam 300 denari na pristignuvanje i kje vidime dali kje stigne voopsto :D:smir::pos2:
Абе не нарачувам ништо овој месец ке видиме ако стигне маицата тогаш ке стигаат и др. производи. И има др. луге што нарачале на форумов ако пристигне нешто одма ке пишат.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Само да ви кажам вчера се скапав од чекање има да ви се здосади...3-4 упдејта направија по 10 мин сите беа...:tapp::tapp::tapp: Ќе ви сецка ...

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Тие што нарачавте ,ви земаа плус птз за достава ??

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
никола багови се тоа...:toe:
не се бре багови ви пишува таму...ако не ти стигнат поените од дејли треба да исчистиш кешот, темпорари и колачиња од фаерфоксот....Се тоа можете да го направите со ccleaner

Kajgana Shop

На врв Bottom