aleksandarreal
Sport fanatic
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 905
- Поени од реакции
- 276
ej ептен јак скинов дај жити се прати на пп линк од кај го симна фала унапред и ја барав ама тешко .....:salut:![]()
Пазете десно најдоле![]()
ej ептен јак скинов дај жити се прати на пп линк од кај го симна фала унапред и ја барав ама тешко .....:salut:![]()
Пазете десно најдоле![]()
Честитики!!!Waa, не ми се веруе, Премиер Лига со Кембриџ.
На почетокот, во втората лига го јадев скоро од сите со по 4 - 0, 5 - 0. Но, се сменија работите, тимот почна да се уигрува, па почнаа сите од мене да го јадат со по 5 - 0.
![]()
Еве го и тимот.
![]()
:tv:
Праиш Image на fm2010.iso фајлот, оној преку кој си ја инсталирал играта.Проблем- Како може наеднаш да ја снема mout image иконата од менаџерот, а играта сеуште да ми е во компјутер?Има една икона од 10 мб, праам mount image на неа, ама не сака Ја пуштам играта, ама веднаш кажува дека нема цд, што е и нормално. Помош?![]()
Дај screenshot од МарковскиЛазар Марковски е голман, излезе од младинците. Немав резерва, па го земав него.
Еве го Шумуликовски.
Епа баш тој не можам да го најдам, чудна работа, а не е избришан гарант. Има една икона ФМ од 25 мб, преку која што се пушта играта, таа нема некаква врска?Праиш Image на fm2010.iso фајлот, оној преку кој си ја инсталирал играта.
За мount потребен ти е iso фајлот, тој е 2 гига мислам, т.е. колку што е голема играта сеа не ми текнуе колкава беше.Епа баш тој не можам да го најдам, чудна работа, а не е избришан гарант. Има една икона ФМ од 25 мб, преку која што се пушта играта, таа нема некаква врска?
Многу малку клубови на FM имаат добри пари за трансфери на старт...велиш Баерн има само 15 мил. ... па тоа е супер ... земи ја Валенсија да те видам што ќе правиш , имаат само 1 мил. за трансфери на почетокот ( а и други многу познати клубови имаат многу малку пари за трансфер на почетокот )... иначе парите за трансфери и парите за плати се две различни работи , и неможиш да префрлаш пари од едното на другото ... пари за трансфер најдобро се прават со продажба на играчиЌЕ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ КОЈ СТВАРНО ЗНАЕ ДА МИ ОБЈАСНИ ОКОЛУ ПАРИТЕ.
Значи играм со Баерн,ама имам голем проблем со парите за трансфери.Не сум мрднал поише од 15 мил.Многу се скржави.Пробував со платите да кратам и да продавам,ама тешко иде,пак слабо пари ми се вртат.
Ве молам за помош некој ако знае!!! Фала!
Многу малку клубови на FM имаат добри пари за трансфери на старт...велиш Баерн има само 15 мил. ... па тоа е супер ... земи ја Валенсија да те видам што ќе правиш , имаат само 1 мил. за трансфери на почетокот ( а и други многу познати клубови имаат многу малку пари за трансфер на почетокот )... иначе парите за трансфери и парите за плати се две различни работи , и неможиш да префрлаш пари од едното на другото ... пари за трансфер најдобро се прават со продажба на играчи
Можеби имаш некој заем од банка и исплаќаш одредена сума пари секој месец.Ај дај скрин од финансии.ЌЕ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ КОЈ СТВАРНО ЗНАЕ ДА МИ ОБЈАСНИ ОКОЛУ ПАРИТЕ.
Значи играм со Баерн,ама имам голем проблем со парите за трансфери.Не сум мрднал поише од 15 мил.Многу се скржави.Пробував со платите да кратам и да продавам,ама тешко иде,пак слабо пари ми се вртат.
Ве молам за помош некој ако знае!!! Фала!