Football Manager 2010

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Waa, не ми се веруе, Премиер Лига со Кембриџ. :vozbud:

На почетокот, во втората лига го јадев скоро од сите со по 4 - 0, 5 - 0. Но, се сменија работите, тимот почна да се уигрува, па почнаа сите од мене да го јадат со по 5 - 0.

Еве го и тимот.

:tv:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Нов сум во оваа игра и ќе сака некој да ми објасни како се игра оваа игра преку интернет?:toe:

Член од
7 декември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
0
Waa, не ми се веруе, Премиер Лига со Кембриџ. :vozbud:

На почетокот, во втората лига го јадев скоро од сите со по 4 - 0, 5 - 0. Но, се сменија работите, тимот почна да се уигрува, па почнаа сите од мене да го јадат со по 5 - 0.

Еве го и тимот.

:tv:
Честитики!!!:aplauz:Кој е тој Лазар Марковски? Може да видам атрибути на Величе Шумоликовски :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Лазар Марковски е голман, излезе од младинците. Немав резерва, па го земав него.

Еве го Шумуликовски.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Проблем- Како може наеднаш да ја снема mout image иконата од менаџерот, а играта сеуште да ми е во компјутер?Има една икона од 10 мб, праам mount image на неа, ама не сака Ја пуштам играта, ама веднаш кажува дека нема цд, што е и нормално. Помош? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
Проблем- Како може наеднаш да ја снема mout image иконата од менаџерот, а играта сеуште да ми е во компјутер?Има една икона од 10 мб, праам mount image на неа, ама не сака Ја пуштам играта, ама веднаш кажува дека нема цд, што е и нормално. Помош? :)
Праиш Image на fm2010.iso фајлот, оној преку кој си ја инсталирал играта.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Праиш Image на fm2010.iso фајлот, оној преку кој си ја инсталирал играта.
Епа баш тој не можам да го најдам, чудна работа, а не е избришан гарант. Има една икона ФМ од 25 мб, преку која што се пушта играта, таа нема некаква врска?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
Епа баш тој не можам да го најдам, чудна работа, а не е избришан гарант. Има една икона ФМ од 25 мб, преку која што се пушта играта, таа нема некаква врска?
За мount потребен ти е iso фајлот, тој е 2 гига мислам, т.е. колку што е голема играта сеа не ми текнуе колкава беше.

E сеа под претпоставка дека си го симнал торентот од reloaded пиши у search вака, Football.Manager.2010-RELOADED.iso и нека ти го бара овој фајл, ако ти у pc гарант ти го наоѓа, види кај е, напрај му mount и терај.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЌЕ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ КОЈ СТВАРНО ЗНАЕ ДА МИ ОБЈАСНИ ОКОЛУ ПАРИТЕ.

Значи играм со Баерн,ама имам голем проблем со парите за трансфери.Не сум мрднал поише од 15 мил.Многу се скржави.Пробував со платите да кратам и да продавам,ама тешко иде,пак слабо пари ми се вртат.

Ве молам за помош некој ако знае!!! Фала!

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.042

Значи играм со Баерн,ама имам голем проблем со парите за трансфери.Не сум мрднал поише од 15 мил.Многу се скржави.Пробував со платите да кратам и да продавам,ама тешко иде,пак слабо пари ми се вртат.

Многу малку клубови на FM имаат добри пари за трансфери на старт...велиш Баерн има само 15 мил. ... па тоа е супер ... земи ја Валенсија да те видам што ќе правиш , имаат само 1 мил. за трансфери на почетокот ( а и други многу познати клубови имаат многу малку пари за трансфер на почетокот )... иначе парите за трансфери и парите за плати се две различни работи , и неможиш да префрлаш пари од едното на другото ... пари за трансфер најдобро се прават со продажба на играчи

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Многу малку клубови на FM имаат добри пари за трансфери на старт...велиш Баерн има само 15 мил. ... па тоа е супер ... земи ја Валенсија да те видам што ќе правиш , имаат само 1 мил. за трансфери на почетокот ( а и други многу познати клубови имаат многу малку пари за трансфер на почетокот )... иначе парите за трансфери и парите за плати се две различни работи , и неможиш да префрлаш пари од едното на другото ... пари за трансфер најдобро се прават со продажба на играчи

Има опција за ребаланс на буџетот..значи да го намалиш буџетот за плати и да го зголемиш за трансфери...но тоа не помага и баш многу бидејќи малце пари се во прашање...тоа можеш да го искористиш кога не ти стигаат малце пари за трансфер на некој играч...

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
имал ли online???
таму има несо мултиплејер ана треба да се написе IP adresa

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Можеби имаш некој заем од банка и исплаќаш одредена сума пари секој месец.Ај дај скрин од финансии.

Kajgana Shop

На врв Bottom