Football Manager 2010

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Nema overall!

Mene mnogu glupo mi izgleda toa overall-ot...na primer ne moze da procenime tocno kolku e dobar eden napagjac...bidejki vo overall-ot gi opfaka site skill-ovi i tie od defanzivata,a znaeme deka napagjacite imaat niski skill-ovi za toa!
da ama mene mi e potesko da odredam prvi 11 vo ekipata. Vaka so OVR odma. Mnogu pati ja imam briseno ovaa igrata ili sam si imam praveno overall. Ako imate soveti za kako najdobro da odredam najak sostav ve molam pomozete:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
da ama mene mi e potesko da odredam prvi 11 vo ekipata. Vaka so OVR odma. Mnogu pati ja imam briseno ovaa igrata ili sam si imam praveno overall. Ako imate soveti za kako najdobro da odredam najak sostav ve molam pomozete:smir:
Па гледај атрибути,каков overall,најглупо нешто во секоја игра.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Добро бе толку ли е тешко да напишеш на гугл download football manager logos?Све на тацна да се сакало, дајте торент,дајте логоа,дресови,фејспекс...преку кур, пиши си на гугл и ќе ти даде.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Добро бе толку ли е тешко да напишеш на гугл download football manager logos?Све на тацна да се сакало, дајте торент,дајте логоа,дресови,фејспекс...преку кур, пиши си на гугл и ќе ти даде.
Ти нешто многу нервозен глумиш , и ја кога прашав ти нервозно одговораш , немора ти да кужуваш , ако некој одговори добро а ако не никому ништо а не ти да кажуваш

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Ти нешто многу нервозен глумиш , и ја кога прашав ти нервозно одговораш , немора ти да кужуваш , ако некој одговори добро а ако не никому ништо а не ти да кажуваш
Кој може друг да ти одговори кога ми пишуваш по приватна порака?

Не глумам нервозен, види само на претходните страни колку вакви како тебе бараат само нешто, имаш златен гугл симни се шо ти треба.

Плус, СЕ ти е стаено на темава од логоа,фејспакс,дресови, торенти, буквално СЕ, ама ве мрзи да пролистате назад, се на тацна сакате.

И сеа ја на тебе треба по ПП да ти објаснувам како се инсталира играта, молим ти се.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Ако ти е тешко да одредиш први 11, консултирај се со асистентот и со тренерите за training reports од играчите. Имаш и Team report од асистентот, каде што ти ги предлага првите 11.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
http://www.fm-base.co.uk

регистрирајте се овде, има се и сешто. Логоа,слики од играчи,тактики,тренинзи...., исто имате и форум да се консултирате за нешто шо не ви е јасно со други играчи надвор од Македонија.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Кој може друг да ти одговори кога ми пишуваш по приватна порака?

Не глумам нервозен, види само на претходните страни колку вакви како тебе бараат само нешто, имаш златен гугл симни се шо ти треба.

Плус, СЕ ти е стаено на темава од логоа,фејспакс,дресови, торенти, буквално СЕ, ама ве мрзи да пролистате назад, се на тацна сакате.

И сеа ја на тебе треба по ПП да ти објаснувам како се инсталира играта, молим ти се.
Работата е што само ти враќаш на овие работи како у стилот . преку кур ова она , ја и на друг пишав ПП и многу нормално помогнаа ко луѓе а не ко тебе некое нервозно лудило . И еве дечкото прашува , а ти како најпаметен преку кур нешто глумиш

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Nema vrska ajde. Znajte toj se sam si bara i praj(nikogas nejki/ne bar pomos). Fala vi na drugite za pomosta:smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Јао ме затнавте и двајцата.Првиов ми праќа 5 приватни пораки за како се инсталирала играта, и кај му помогнав уште сере тука, вториов ми пцуе мајка дека го мрзело да користи гугл или да прочепка некоја страна поназад.Ја глуп уште аплоадирам торенти за да немора да се регистрираат на замунда.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522

Поо, што направил овој бе. :vozbud:

Иначе, почнав со Кембриџ од Англија Конференција, во првата сезона успеав без ни еден трансфер да завршам на првата позиција, и да ги однесам лига погоре. Сега втората сезона земав некои играчи за без пари, и сум трето место, со само еден бод заостанување зад првиот. Ќе пишам подетално штом се пласирам уште една лига погоре. :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Поо, што направил овој бе. :vozbud:

Иначе, почнав со Кембриџ од Англија Конференција, во првата сезона успеав без ни еден трансфер да завршам на првата позиција, и да ги однесам лига погоре. Сега втората сезона земав некои играчи за без пари, и сум трето место, со само еден бод заостанување зад првиот. Ќе пишам подетално штом се пласирам уште една лига погоре. :)
Ми теквит на 2009 менаџерон имаше еден Фил Нил(Phil Neal) на почеток беше 53 годни и играше сезона или две па се пензионираше :vozbud:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Gledam so najnoviot patch igracite mn se povreduvale. Koj patch e najdobar za koristenje ili da si ostam bez patch da igram?> I ako ima nekoj iskustvo so Blue Square Premier ligata da predlozi tim so koj da igram. Fala:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Gledam so najnoviot patch igracite mn se povreduvale. Koj patch e najdobar za koristenje ili da si ostam bez patch da igram?> I ako ima nekoj iskustvo so Blue Square Premier ligata da predlozi tim so koj da igram. Fala:smir:
Еден совет...иди на некој од овие форуми што ќе ти ги дадам и има што ти душа сака,иначе најдобар пач е 10.1.1,барем според мене,а ЛЛМ не играм.
fm-serbia.net
cro-manager.net
fmbosnia.com
fm-balkan.com
fm-base.com

Бирај.

Kajgana Shop

На врв Bottom