Види си пп.Го симнав пачот и пак ми бара CD ...ја симнав преку Земунда 2.7 гига верзијата.
Да не знае некој што би можел да биде проблемот?
Ај прати ми и мене.Излезе no-cd крак. Работи со новиот пач. Пишете приватна кој му треба.
Варгас од Фиорентина не е лош за лево крило (а може и лев бек да игра ако затреба). Е сега, нормално дека има подобри али поскапо треба да ги платиш. Овој мислам за 14 милиона го земав.Кажете некој крилен играч, било лев или десен. До кај 15 милиони.
Ван Дер Варт, за 7 милиони го имаш, на траснфер листа е.Исто пробај Marquinhos од Палмериас.Суарез од Ајакс е AMR/ST,Thomas Muller од Баерн исто пробај го, и Педро од Барса.Тие ми текнуваат моменталноКажете некој крилен играч, било лев или десен. До кај 15 милиони.
Го иам Ван Дер Варт, за во Реал ми треба. Имам повеќе играчи што можат да играт и крило (Гранеро, ВДВ, Дренте/Марсело) ама ми треба уште едно класично крило, како Роналдо. Ќе ги пробам овие.Ван Дер Варт, за 7 милиони го имаш, на траснфер листа е.Исто пробај Marquinhos од Палмериас.Суарез од Ајакс е AMR/ST,Thomas Muller од Баерн исто пробај го, и Педро од Барса.Тие ми текнуваат моментално
цц ц не дај боже да ми се дешаваат вакви бедови и на мене :nesvest:Немам срека со играва...таман некако ја средив а уствари не сум средил ништо .Почнувам сезона но доага 29 август на ден кога треба да играм со Сиена но ништо не се дешава...ја прескокнува таа утакмица стигнав до 3 декември без да почннам да играм.. добро знае ли некој што е работава?
Некој добар FACEPACK да предложите од кај да спуштам