Football Manager 2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ја инсталирав вчера не изиграв нешто многу да приметам некоја разлика од демото.
Тренингот работи и од 2009.
А сега за графика не знам, ископирав од 2009 и на некои има италијански тимови има лого на некои нема,не знам како е по default за шпанските имаат сите лого и слики од играчи,другите не сум гледал.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ја инсталирав пред малце и имам неколку прашања.

Зошто нема музика во играта?

Зошто нема слики од играчите?

Зошто толку споро работи, дали е до компјутерот, можеби до рамот?

Првпат ја играм оваа менаџер, до сега имав само Фифа менаџер играно така што не знам како било минатите години.

Да не имам симнато некоја верзија што не е финалната?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ја инсталирав и ми вика диск нот фаунд? Знае некој зошто?
И јас го имав тој проблем. Инсталири даемон тулс, и маунтирај го фајлот што го симна од торентот би требало да се игра...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
а треба да се стави на цд па после да отворам со даемон?пошто се имам заебано 2-3 пати:jaj:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во сите пиратски верзии на игрите има еден фајл, со наставка .nfo

Десен клик на него, open with> Notepad. И ЧИТАЈТЕ.
Се разбира, ако знаете англиски.

Ама па ако не знаете, нема што да глумите хакери, нека ви ја среди некој друг играта. Користете малце сива маса, т.е. не е ни користење сива маса ова, се вика "читање упатство за инсталирање пред да спамирам теми на кајгана".

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И јас го имав тој проблем. Инсталири даемон тулс, и маунтирај го фајлот што го симна од торентот би требало да се игра...
Абе ок, имам даемон тулс...и кога идем mount нема фајл за да ми го монтира. Ми излага стандард све што е у играта. Незнам што е проблемов...на претходниот излагаше посебно иконче кога ќе идев mount.

Член од
11 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
0
Докато излезе пач ,требва да е имате маунтната во Деамон Туулс,инаку нема како да се "save" :helou:
P.S.Све за играта - http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1856302
P.S.1 Сите македонци во играта говорат блгарски,а сите блгари говорат македонски :icon_lol:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Само што ја инсталирав играта и ги изиграв првите две-три утакмици.

Првиот впечаток што го добив е одличен. Како прво има многу повеќе опции. Со тоа повеќе опции најмногу мислам на тактиката. Можеш да правиш што сакаш.

Немав можност да изиграм повеќе, но викендов сигурно мавам една сезона .:smir:

Единствено што и како кај сите фудбал менаџери е негативно што ептен им се кренати цените на фудбалерите, но со оглед на тоа дека имаат и тимовите доста добар буџет мислам дека е добро .:smir:

ЕДИТ: Заборавив да кажам е тоа што посебно ме изненади, а тоа е 3Д следењето на натпреварите е многу подобро, стадионите се подобри а има и публика .

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Играва според мене е многу добро напраено. Малце ме разочара 3дто иако имаа големи најави за графика како кај ФИФА али тоа е тоа, сепак тактиките и се останато е одлично напраено 4.5/5!:smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
луѓе ја даунлоадирав играва одам инстал снимив стеам се регистрирав ама сега кога пишувам корисничко име и лозинка ми се закочува стеам помош плс?:(
и како оди ова офлајн мод инсталацијата полесно е така??

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
луѓе ја даунлоадирав играва одам инстал снимив стеам се регистрирав ама сега кога пишувам корисничко име и лозинка ми се закочува стеам помош плс?:(
и како оди ова офлајн мод инсталацијата полесно е така??
Јас ја немам инсталирано, али лани се идеше на офлајн инсталацијата, така да пробај преку тоа да ја инсталираш.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
а треба цд од играта да имам или празно? :kesa:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе ја инсталираш преку офлајн опцијата, и после само праиш маунт имиџ преку Даемон Тулс и фураш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom