Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
тебе никој ништо не те праша
Господе помогниму :se_ molam

Не треба некој да ме праша за да постирам, форумот е создаден за дискусии во мрежа и ти не си фактор за да ми кажуваш каде и што да постирам.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Ако образложи што како и зашто, зашто да не бре човече, или останативе клубови се од друга планета, роботи против кој тимови како Наполи, Палермо и Лацио не можат да се натпреваруваат .
Муабетот гледаш кој е, глупо е пример, да видиш фан на Лацио кој типува на првак Јуве или Интер, и во свој пост да рече дека Лацио ке се бори најмногу за 4то место, да видиш дека гласал во анкетата за Лацио, нелогично е нели . Тоа на дел од членовите им смета, но што можеме да направиме освен игнор .
такви како што гледаш нема, ретки сме ние кои навиваме за Рома,Фиорентина,Лацио,Наполи и Џенова, па така да не би требало да се замараат другите зошто сме гласале за нашите омилени клубови а во пост сме образложиле дека Јуве или Интер се фаворити и ти да си на наше место така би направил:toe:

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Ако образложи што како и зашто, зашто да не бре човече, или останативе клубови се од друга планета, роботи против кој тимови како Наполи, Палермо и Лацио не можат да се натпреваруваат .
Муабетот гледаш кој е, глупо е пример, да видиш фан на Лацио кој типува на првак Јуве или Интер, и во свој пост да рече дека Лацио ке се бори најмногу за 4то место, да видиш дека гласал во анкетата за Лацио, нелогично е нели . Тоа на дел од членовите им смета, но што можеме да направиме тука освен игнор .
Слушај Syn тоа што им смета е нивни проблем, и мене многу работи ми сметаат на форумов ама не се жалам. Само не знам како не им е досадно да гледаат кои гласале во анкетата и за кој тим, па потоа да им ги проверуваат напишаните постови и да фатат некои "прекршители" односно некој што гласал за нешто а потоа напишал нешто друго. Секоја чест за овие. Јас лично не сум ни погледнал кои за кого гласал едноставно онаа статистика што е таму и толку.
А тоа за гласањето уште еднаш си кажувам си гласам како што сакам, а потоа ке образложувам па како што сакам. А и тоа дали ме сфаќал некои сериозно или не аауу знаеш ама ме загрижува ууу spooky се наежив.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Добро бе дај оладете 2-3 страни за анкетава. Грешка на модераторите е што ставиле анкета, одма го пишав тоа кога ги видов анкетите. Се знае дека вака ќе биде. Не е ваша грешка што не разбирате просто прашање.

Анкетата и да гласеше вака:

Хасјгцд асхјгсх схгф сгфгсјцфхг асхјсакхдасд уасдх оаси ?

• ИНТЕР
  • ЈУВЕНТУС
  • МИЛАН...

Ист ќе беше резултатот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Добро бе дај оладете 2-3 страни за анкетава. Грешка на модераторите е што ставиле анкета, одма го пишав тоа кога ги видов анкетите. Се знае дека вака ќе биде. Не е ваша грешка што не разбирате просто прашање.

Анкетата и да гласеше вака:

хасјгцд асхјгсх схгф сгфгсјцфхг асхј ИНТЕР
садхуиасхдфуи асхф усахѕфуса у уи ЈУВЕНТУС
хѕасјгдсѕагдфасухфдоиса фхо дг аси МИЛАН...

Ист ќе беше резултатот.
Колега, прашањето е јасно и концизно поставено, а кој како ќе гласа, негово право сепак... Јас гласав за Јувентус затоа што иако сум за Лацио од Калчо, мислам дека Јувентус конечно ќе го прекине постот и ќе ја сопре доминацијата на Интер од последните години.

Е сега, имат и такви шо пишаја „битката ќе е меѓу Интер и Јуве“ а во анкетата гласале за Милан. Мери им памет сега.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Јас мислам дека Интер пак ќе освојат Сериа А оваа сезона. Едноставно имаат најдобар тим и никој не може да ги сопре. Можеби Јувентус посериозно ќе им конкурираат оваа сезона, ама сепак мислам дека на крајот врвот на табелата ќе изгледа вака:

1. Интер
2. Јувентус
3. ...
4. ...

За наредните места, кои водат во квалификации за Лигата на Шампионите и другите евро-купови ќе има голема конкуренција. Верувам дека Лацио повторно ќе избори место во евро-куповите, но се надевам дека оваа сезона тоа ќе биде Лигата на Шампионите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.466
Верувам дека Лацио повторно ќе избори место во евро-куповите, но се надевам дека оваа сезона тоа ќе биде Лигата на Шампионите.
So koj tim ziti se ke izborat mesto vo LS???

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Мислам дека годинава Јуве и Интер ќе се борат за титула.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Доколку Рома остане со овој состав и не продаде ниту еден играч од овие:Аквилани,Баптиста и Менез јас можам да кажам дека ќе има подеднакво шанси за титулата заедно со Интер и Јувентус, затоа типувам на Рома
Значи оваа година мислам дека борбата за титулата ќе трае се до последното коло, предноста која ја има Рома спрема другите кандидати за титулата е уиграноста на тимот бидејќи нема никакви промени од лани а во него има доста квалитетни играчи на секоја позиција, Милан би требало да се бори за 4-та позиција заедно со Фиорентина и Наполи, читам Џенова многу ја цените но оваа година не очекувам од овој тим да заврши погоре од 8 место
еве една изјава на Мурињо: "It will be an open championship, there is not only Inter and Juve. If we talk about the strongest teams, then Roma will also play for the Scudetto,"

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Доколку Рома остане со овој состав и не продаде ниту еден играч од овие:Аквилани,Баптиста и Менез јас можам да кажам дека ќе има подеднакво шанси за титулата заедно со Интер и Јувентус, затоа типувам на Рома
Ливерпул ви го зеде Аквилани.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
колку сакам како сисоко у милан да не успее трансферо
Да али Сисоко никогаш не беше ставен на официјалниот сајт како 90% готов траснфер . :smir:
А се знае кои вести се пласирани на истите од клубовите . :toe:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
колку сакам како сисоко у милан да не успее трансферо
ОК, нормално е да сакаш да не успее. И јас сакам да не успее заради квалитетот на лигата. Ама ова е завршена работа, штом пишува на football - italia OFFICIAL, готово е. Освен ако не му најдат некоја повреда или болест...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom