Не ми е јасно зошто разговоров продолжува на истото ниво. Знам дека ви е лошо по поразот, нормално, на кого не му е, не сте единствените кои го претрпеле, или пак многу наеднаш ви дојде ова, slap in the face без предупредување.
Судиските грешки го заебаа дербито, ама во никој случај сините беа подобри само со помош на судиите. Прво полувреме јас го гледав Челзи како игра, не знам за вас, знам дека пробавте да ја неутрализирате играта во второто полувреме, и го сторивте тоа, но натпреваров не би било реално да завршеше со ваша победа, најмалку беше наша победа, најмногу реми.
Сите велете дека доколку се досудеше пеналот над Парк се ќе течеше поинаку. Се сложувам, ама
МОЖЕБИ. Е тоа можеби сега ја уништи целата приказна во сето ова. Доколку беше досуден, ќе имаше два резултати: Ќе беше даден голот
ИЛИ Немаше да има гол (Чех ќе го одбрани, или ќе биде промашена целта).
Сега овие МОЖЕБИ и ИЛИ, мене ми даваат поинаква слика за приказната која вие си ја створивте во глава.
На крај краева, се` што спомнуваме овде е излишно, резултатот е запамтен и запишан, 3те бода се наши, а вашата револтираност и кавги нема да помогнат да ви се дадат 3те бода, кои не верувам дека ги заслуживте.
Толку од мене