- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Добро, за Јунајтед секогаш судиите помагаат, клошарска екипа се и 16 од титулите што ги имаат не се заслужени, како и 3 во ЛШ, така да се израмнуваме со Челзи тука!
Челзи денес беше моќен, имаа 20 удари на гол, Манчестер и покрај помошта од судијата(бидејќи беа немоќни) не успеаа да направат ништо!
Не знам што сакате да признаеме?Зборуваме за денешниот натпревар, а ти овде сакаш да ми кажеш дека годинава Челзи ниту еднаш не добил помош од судиите? Сега не можам да барам ама утре и јас ќе најдам спорни ситуации од натпревари на челзи и тогаш ќе дискутираме!
Е ова е интересно...цело време се пцуе по Челзи, како Дин ви ја земал титулата и им ја дал на Челзи, а кога ви набројаа ситуации каде што ви помогнале судиите вие наеднаш не зборите за титулата туку зборите само за оваа утакмица.. Па добро, ако вас ви помагаат судиите на 10 утакмици, а на Челзи на 1, тогаш на Челзи ли им е доделена титулата??
П.С..Ова со 10 утакмици и со 1, го кажувам како пример, не во случајов.
1. Пасивен офсајт може и да се суди,но јас колку шо паметам,мислам дека играше малце со топката Галас,но како и да е,пасивен офсајт се суди.. За автоголот на Бирмингем збориш? Па како може да се суди офсајт кога е автогол? :jaj:
2. Судијата си образложи зошто го продолжи натпреварот..Помина многу време така,за измени,при радоста на играчите на Сити кога Белами даде гол,имаше фаули и сл. Многу од судиите вака додаваат до 1 минута,некои додаваат и 2,не се праете и вие сеа демек ова првпат се случило.
3.Ваков пенал беше досуден и против Манчестер и нормално сите бевме против одлуката на судијата на форумов. Исто така,сите фанови на Јунајтед си признаа дека тоа на натпреварот со Ливерпул требаше да биде слободен удар,а не пенал.
1. Пасивен офсајд...и 90 посто во случаевите НЕ СЕ СУДИ!!!
3. Ако сте признале вие фановите на Манчестер не значи дека ќе ви се одземат бодови или пак не ви помогнале во походот кон титулата.