ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.744
- Поени од реакции
- 43.912
Нема да плачам,кој и да освои нема да плачам,кажи ми 3 причини за да плачам ако освои Арсенал,па дури ако освои и Челзи.У што се кладиме дека кој било освои нема јас да плачам, а во случај Арсенал да освои ти ќе плачеш??
Кој го зборел тоа за парите и Ферги, значи поим нема од фудбал и не заслужува никаква дискусија.
И немој да ми кажеш сега дека ти си тој што ги признава сите грешки направени во ваша корист кога и самиот ми кажа дека пасивниот офсајд се судел(wtf??)..
Јас само кажав дека се има судено и за Манчестер и против Манчестер,и за Арсенал и против нив,и за Челзи и против Челзи,и за Ливерпул и против Ливерпул.... Ама навика им стана веќе на 90% од навивачите на ривалите на Јунајтед,кривицата што нивниот тим не освоил титула да ја барат во судиите и ФА,а не во нивните играчи. Ливерпулци веќе сватија дека додека е Бенитез кај нив нема да видат ПЛ и дека не е вината во ФА. Сега ако освои Јунајтед оваа сезона,освен судиите,криви ќе бидат и Зет Најт,Диаби,и уште 7 фаци шо си имат постигнато авто-голови против Јунајтед. (и не зборам конкретно за оние што се на форумов,туку општо за сите они кои ги иам читано или со кој иам правено муабет)