Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.912
У што се кладиме дека кој било освои нема јас да плачам, а во случај Арсенал да освои ти ќе плачеш??

Кој го зборел тоа за парите и Ферги, значи поим нема од фудбал и не заслужува никаква дискусија.

И немој да ми кажеш сега дека ти си тој што ги признава сите грешки направени во ваша корист кога и самиот ми кажа дека пасивниот офсајд се судел(wtf??)..
Нема да плачам,кој и да освои нема да плачам,кажи ми 3 причини за да плачам ако освои Арсенал,па дури ако освои и Челзи.

Јас само кажав дека се има судено и за Манчестер и против Манчестер,и за Арсенал и против нив,и за Челзи и против Челзи,и за Ливерпул и против Ливерпул.... Ама навика им стана веќе на 90% од навивачите на ривалите на Јунајтед,кривицата што нивниот тим не освоил титула да ја барат во судиите и ФА,а не во нивните играчи. Ливерпулци веќе сватија дека додека е Бенитез кај нив нема да видат ПЛ и дека не е вината во ФА. Сега ако освои Јунајтед оваа сезона,освен судиите,криви ќе бидат и Зет Најт,Диаби,и уште 7 фаци шо си имат постигнато авто-голови против Јунајтед. (и не зборам конкретно за оние што се на форумов,туку општо за сите они кои ги иам читано или со кој иам правено муабет)

T

the Carpenter

Гостин
Ништо ново во Премиер лигата. Манчестер беше попарен дома од Челси. За тоа, Господ здравје да им дајт на „сините“ од Лондон.
Друго ништо не се случува. Или се случува? Појма немам ...
Фергусон е јак тренер? Помислете пак. Не амо што е јак, најјак е. Ве цитирам вас, сите ве што навивате за манчестер, тимот кој стана „јак“ откако НАТО ја бомбардираше Југославија. А пред тоа, само двајца навивачи имаше на цел Балкан. Но добро, да е здрав и жив карло Анчелоти, душовадникот Манчестерски, па со него на чело во Челси, има надеш за Премиер лигата.
Интересно е, сепак, да видиш како манчестее го јаде дома, и гости, и на Вембли, ... од кој? Од Ч ... Ч ... Челсииии
тадааам! Руни не игра, down in a hole сте, што би рекол Лејн Стели, нека му душа во мир почива. Отиде Манчеста. Челси си е прв, или не:
Одам да видам табела!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Најинтересни се вакви патетични фанови, кои нигде ги нема цела сезона, засрамени од борбата на нивниот тим за влез во лига европа.... одеднаш свршуваат на поразот на нивниот најголем кошмар последните 20 години.
П.С. надеж -> се пишува со ж.
П.П.С. Самиот потпис говори за тебе како навивач и како човек.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Само читајќи ти го потписот гледам колкав комплекс имаш од Јунајтед па не ни планирам да ти враќам.Нашол гомна да јаде фан на тим што е шести на табела,го јаде од кој тим стигне и најголем успех сезонава му е победа над Манчестер.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Ништо ново во Премиер лигата. Манчестер беше попарен дома од Челси. За тоа, Господ здравје да им дајт на „сините“ од Лондон.
Друго ништо не се случува. Или се случува? Појма немам ...
Фергусон е јак тренер? Помислете пак. Не амо што е јак, најјак е. Ве цитирам вас, сите ве што навивате за манчестер, тимот кој стана „јак“ откако НАТО ја бомбардираше Југославија. А пред тоа, само двајца навивачи имаше на цел Балкан. Но добро, да е здрав и жив карло Анчелоти, душовадникот Манчестерски, па со него на чело во Челси, има надеш за Премиер лигата.
Интересно е, сепак, да видиш како манчестее го јаде дома, и гости, и на Вембли, ... од кој? Од Ч ... Ч ... Челсииии
тадааам! Руни не игра, down in a hole сте, што би рекол Лејн Стели, нека му душа во мир почива. Отиде Манчеста. Челси си е прв, или не:
Одам да видам табела!
Чекај, чекај, ова го збори навивач на Ливерпул? Тимот кој на почеток на сезона се најавуваше дека ќе биде у "рамоноправна" трка за титулата у ПЛ, но се испостави дека мака ќе мачи да биде дури да биде и во "големата" четворка.

Туку ја разбирам исфрустрираноста, да навиваш за тимот кој имаше најмногу трофеи во ПЛ да биде стигнат од тим кој станал "јак" oткако НАТО ја бомбардирал Југославија мора да боли а уш поише боли фактот што постои шанса да биде и престигнат, те разбирам. Па во таков случај, за да ти биде поинтересно претпоставувам Челзи е тимот за кој навиваш да биде шампион а Лузерпул овај Ливерпул е тимот за кого Бога молиш наредна сезона да избори пласман у ЛШ.

П.С. Додека Манчестер Јунајтед ќе се разигрува со големи тимови, гледај Ливерпул да ја победи Бенфика, бар таму да стигнат до финале ако нишо поише.

T

the Carpenter

Гостин
Хаха.
Ко чоек сум дебил, идиот, кретен, стока, ... реди си слободно. Но, што тебе те занима тоа? Ако се дружиш со мене, ако ми реплицираш, ако ми гледаш граматички точки, тогаш, ШТО СИ ПОАРЕН од МЕНЕ? И да ти повторам ... идиот сум кретен сум немам чувства, ќејф ми е што загинаа манчестерци, и што?
Потписот мој остави го настрана, нека не те вознемирува ич. Ако ти смета, ... ме заболе!
Друго ... ме нема цела сезона?
АХАХАХАХАХХАХАХАХАХ!
Јас сум тука секогаш кога ќе можам. ЈАдам бурек за идиотси фанови, што велат хрватите ПОПУТ тебе, јадам бурек секогаш кога ќе изгуби Манчестер, а претходно фрчат изјави дека е непобедлив. Јадам бурек секогаш кога изгубите, а не игра Руни. Нели сте колектив, а не one man show? Нели Фергусон е јак тренер, или ако не игра Руни, не сте баш јаки?
Ви го тури Челси? И што сега/ Криво ви е, сакаш да плачиш?
Хахахах!!!!
Челси челси Челси!

П.С. Колку ваши загинаа во 1958? да чујам да се расположам тро!

уште едно нешто, после П.С. ...

Бидејќи сум ви ИДОЛ, и стеи ми возвраќате како да сум Далај Лама, пронајдете си се во постот мој сите. Не е само за еден

Кажете, нели имам најубав потпис?

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ти друже слободно оди си на лечење, или појди да ти го акне Карло Анчелоти еднаш, штом толку многу го сакаш.

Друга работа, запрашај се колку години по ред е шампион Манчестер, па дојди да јадеш гомна.

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
fuck manchester united....................no chelsea ne se nadevajte tolku imate uste edna vazna igra protiv liverpool,,,nisto ne se znae uste....

T

the Carpenter

Гостин
Бале, вака сега: ќе ти пишам бавно, оти знам дека воопшто не знајш да читаш. Како се вика темава? Дали треба да се дискутира за мојата психичка состојба, лабилниот мозок или што било поврзано со мене, или пак, треба да причаме за Премиер лигата и се' околу премиер лигата? М?
Оти не сфаќаш, ни ти, а ни другите ... замарајте се со мене, ваљда ми ја кревате цената, а ми ја паѓате репутацијата, барем бројчано на Форумот.
Е сега ... не планирам да ви возвраќам на низок начин како Вас дами и господо, оти не ми личи. Не сум ни подобар, ниту полош од вас. Едино, не ги сакам манчестер, но го сакам во издание од 1958 година
Не го сакам ни Челси, но го сакам кога ќе го попари на Фергусон и компанија!
разбрано?
Ме заболе колку титули по ред имате. Знам дека Розенборг имаше 13 по ред во Норвешка
Дечки, бидете за Розенборг! Најјак е !
Ахахаха

И во врска со темата ... како смееше да изгуби барнли толку многу

(1958)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
^
Imbecile
A person of moderate to severe mental retardation having a mental age of from three to seven years and generally being capable of some degree of communication and performance of simple tasks under supervision.

И во врска со темата ... Слабо Портсмут годинава, ме разочараа :toe:

T

the Carpenter

Гостин
Браво за тебе, ме откри. Ко шо го откри Манчестер на Харгрејвс и на Бербатов, ... и на Клеберсон, и компанија ... иначе, како по дома, чувате ајвар? Немат кој да го изејт ваљда ... доволно си зафатен со медицина учење ваљда. Епа, ништо ... ни медицината не е силна за да ти помогнит. Ни тебе, ни мене. Јас оти се замарам со Манчестерчиња, а тебе оти навиваш за манчестер.

Мене искрено, ме разочара Манчестер што не им падна авионот, покрај Портсмаут, кој сите очекуваа дека ќе биде слаб, освен тебе ...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Анчелоти сигурен дека Џо Кол ке потпише нов договор....Конечно се освестија овие од Челзи дека ваков играч не се пушта без пари.
Јбг и така нејкам трансфери меѓу тимовите од големата тројка...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што се замарате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop