Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Истиов к*р беше и со Тити ,Роналдињо прв даде изјава па Ето и тако даље и тако даље,се додека не потпиша...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Од сликите од тренингот на официјална се гледа, дека сите се задоволни и дека нема да има заминувања освен овие на Галас и Сол, па и Микел, кои досега се добро надополнати....Џуру ми изгледа спремен, и освен Ремзи сите ми изгледаат здраво и добро подготвени...Не верувам дека Дуду ке си оди, има уште фудбал од него....И тоа многу.....Реков и ке речам пак, дека од Росицки очекувам многу оваа сезона па шпекулациите за негово вракање во Германија евентуално Дортмунд, ке останат само шпекулации...И самиот има изјавено дека сака да им се оддолжи на навивачите за нивната подршка кон него, додека му беше најтешко....Очекувам да биде златна резерва, па и да добива повеке шанси, се разбира во зависност од противникот.....Еве го мојот состав со моменталните сили...

Алмуниа

Бакари Лорен Томас Гаел

Тео Сонг Цеск Андреј

Рвп Ч(Ш)амак

Или поверодостојна би била :

Алмуниа

Бакари Лорен Томас Гаел

Волкот Сонг Насри...............................................Ииииииииииииииии прв пат после 2002 неможам да составам состав.....

................................................................

Фала ти Господе !!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

20 минути се мислев....Погоре го имав заборавено Цеск а го имав ставено Денилсон....Горе немаше место за Насри, долу за Аршавин....Росицки, Дуду и компанија не можев да ги сместам никаде....

Конечно ке сме конкуренти на сите полиња....Се надевамммммммммммм

In Arsene We Trust

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Bratce u sredinata stvarno ima igraci za mislenje koj da igra ! Ama aj vo napadot ili odbranata ili golmanot misli koj ke igra? se znae edvaj gi ima tie 4 vo odbrana i plus ovoj lorent ne e ni siguren deka ke igra dobro i deka ke go izdrzi rooney torres ili drogba ! kusklue vika treba da vezbam !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што ти фали за напад? Што не ти чини?
РвП - Чамак( Убиство )
Бени како замена! На светсково додека не с еповреди добро се покажа ( тоес се повреди баш после утакмиците на Данска ама сепак. добро се покажа )
Дуду... ако успее да ја врати формата ... Алелуја!
Сепак тука го имаме лоберот Вела кој сеуште е повреден :nerv:
И Волчко може да игра шпиц , во куповите Суну и Симпсон!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Што ти фали за напад? Што не ти чини?
РвП - Чамак( Убиство )
Бени како замена! На светсково додека не с еповреди добро се покажа ( тоес се повреди баш после утакмиците на Данска ама сепак. добро се покажа )
Дуду... ако успее да ја врати формата ... Алелуја!
Сепак тука го имаме лоберот Вела кој сеуште е повреден :nerv:
И Волчко може да игра шпиц , во куповите Суну и Симпсон!
Жити се не се нервирај заради некој други....Као ги читаш неговите....Јас чим видам Аршавин и не читам....Шо сакал пишел не пишел....

Мислам дека треба одбрана, уште еден ама не верувам дека ке дојде....Нападот е топ, се е на место....5 напаѓачи имаме и тоа од кој 3 се класа....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_6259286,00.html

Почна и татко му да се лиже најверојатно изгледа виде дека нема да оди оваа сезона па лиже сега.

Инаку не ми е толку криво да замине (иако не сакам), но доколку сакаат да го имаат во своите редови нека платат а не сакаат беспари да го земат. Сепак има уште 5 години што тоа ја прави цената уште поголема. Венгер да е покварен сега не би го играл и со тоа ќе изгуби форма а и годините ќе му врват. Уште да го држи до крај на договорот може да се опрости од кариерата. Но сепак знаат дека Венгер не е таков човек па затоа така се понашат. Убаво рекле колку си подобар толку повеќе ќе те газат.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Од сликите од тренингот на официјална се гледа, дека сите се задоволни и дека нема да има заминувања освен овие на Галас и Сол, па и Микел, кои досега се добро надополнати....Џуру ми изгледа спремен, и освен Ремзи сите ми изгледаат здраво и добро подготвени...Не верувам дека Дуду ке си оди, има уште фудбал од него....И тоа многу.....Реков и ке речам пак, дека од Росицки очекувам многу оваа сезона па шпекулациите за негово вракање во Германија евентуално Дортмунд, ке останат само шпекулации...И самиот има изјавено дека сака да им се оддолжи на навивачите за нивната подршка кон него, додека му беше најтешко....Очекувам да биде златна резерва, па и да добива повеке шанси, се разбира во зависност од противникот.....Еве го мојот состав со моменталните сили...

Алмуниа

Бакари Лорен Томас Гаел

Тео Сонг Цеск Андреј

Рвп Ч(Ш)амак

Или поверодостојна би била :

Алмуниа

Бакари Лорен Томас Гаел

Волкот Сонг Насри...............................................Ииииииииииииииии прв пат после 2002 неможам да составам состав.....

................................................................

Фала ти Господе !!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

20 минути се мислев....Погоре го имав заборавено Цеск а го имав ставено Денилсон....Горе немаше место за Насри, долу за Аршавин....Росицки, Дуду и компанија не можев да ги сместам никаде....

Конечно ке сме конкуренти на сите полиња....Се надевамммммммммммм

In Arsene We Trust

И Диаби си го заборавил сигурно :) Исто вака пред некоја недела сакав да пишам состав, кога врти сучи неможам да составам од што имаме играчи па не го пишав :) Само среќа да не следи со повреди и освојуваме.

--- надополнето ---

Жити се не се нервирај заради некој други....Као ги читаш неговите....Јас чим видам Аршавин и не читам....Шо сакал пишел не пишел....

Мислам дека треба одбрана, уште еден ама не верувам дека ке дојде....Нападот е топ, се е на место....5 напаѓачи имаме и тоа од кој 3 се класа....
Абе ќе дојде ќе видиш ;) Венгер чим јавно изјави дека треба уште да се засилува во одбрана тогаш е сигурно :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Pa za koj ke razmisluvas u odbrana be ! Osven Verma i Sagna I Clichy taka taka drugite se kamenja prosecni igraci vo klasa ekipa ! A ziti se koj se tie 3 klasa napagaci ! ?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едно нешто највеќе ме израдува на сликите од тренингот!!!
Тоа беше....
сликата на која што го видов Џуру активен по многу долг период!!!
ОДЛИЧНО!
Ете ни едно Огромно засилување , но сепак му треба време да се опорави , многу долга повреда имаше , цела сезона лани ја пропушти!
Ајде сега уште еден дефанзивец и имаме 2 двојки во дефанзивниот ред... одлично!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Мене ме загрижува тоа што коленото на Џуру сеуште е приврзано :nesum:,инаку си тренира оддамна,беше и спремен за последните 2 дуели ако не се лажам од ПЛ.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мене ме загрижува тоа што коленото на Џуру сеуште е приврзано :nesum:,инаку си тренира оддамна,беше и спремен за последните 2 дуели ако не се лажам од ПЛ.
Не беше доволно , а од истата причина не настапи ни за Швајцарија каде што Сендерос уништуваше свои играчи !!! хаха, типично за него.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Pa za koj ke razmisluvas u odbrana be ! Osven Verma i Sagna I Clichy taka taka drugite se kamenja prosecni igraci vo klasa ekipa ! A ziti se koj se tie 3 klasa napagaci ! ?
Koj drugi kamenja? Loren kamen da ne, Eboue, Song moze da izigra pozadi ako e potrebno, ja ne gledam deka nekoj od ovie e kamen ili za tebe kamenja se prosecna klasa. Cim Arsenal gi ima igracite vo svoite redovi, veruj deka se dobri klasa igraci. Napagaci, pa RvP, Chamak, Bentner, moze da igraat dokolku e potrebno Walcot i Arshavin. Znaci imame dobar tim, odbrana, moze da se zeme uste eden, ne e loso da go testira Mannone, bas dobro se pokaza na utakmicite koa go stavi kako zamena za Almunija, bas za vreme na Liga na sampioni, sto dosta golema odgovornost e.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Јас не се сомневам во новиот играч Лорен според мене тој ќе се покаже како добар трансвер не верувам дека Венгер за џабе би дал 10 милиони фунти за некој анонимец а за само 12 милиона можеше да го земе Симон Кјаер кој замина во Волзбург така да има нешто во овој играч не е земен за џабе а кога би земал уште еден централен дефанзивец мислам дека за ефтини пари а и доста добар играч е би можело да се донесе Компани :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Уште не го виделе како игра овој Лорен одма кажува дека е дрво. Ај би го замолил Аршесавин нека каже кој е добар играч во Арсенал освен Аршавин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom