OrrCee
Сто посто проценти :)
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 1.524
- Поени од реакции
- 23
Пријателе, ова го копирав и го ставив на Фб се надевам дека не ти пречиВчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....
--- надополнето ---
Абре брат кога ќе сватиш ти дека ти немаш врска од фудбал. Да се инаетиш со еден да си во право , но ти се инаетиш со сите на форумов. Извини ама не верувам дека сите ние сме глупи а ти си „најпаметен“. ПоздравZavisi kako gleas na trenerite ! Nekoj glea kako raboti so deca ,nekoj takticki kako se postavuva,sto kupuva,kolku osvoil itn ! Ja gleam kako postavuva taktiki i so osvoil ! ovoj ima 17 tituli osvoeno ! Liga sampioni so porto,inter moze ima uste nekoja nezz ! a wenger tapa e u liga sampioni u epl 3 tituli ! neznam zasto bi bil najdobar !