Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Вчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....

Пријателе, ова го копирав и го ставив на Фб се надевам дека не ти пречи :)

--- надополнето ---

Zavisi kako gleas na trenerite ! Nekoj glea kako raboti so deca ,nekoj takticki kako se postavuva,sto kupuva,kolku osvoil itn ! Ja gleam kako postavuva taktiki i so osvoil ! ovoj ima 17 tituli osvoeno ! Liga sampioni so porto,inter moze ima uste nekoja nezz ! a wenger tapa e u liga sampioni u epl 3 tituli ! neznam zasto bi bil najdobar !
Абре брат кога ќе сватиш ти дека ти немаш врска од фудбал. Да се инаетиш со еден да си во право , но ти се инаетиш со сите на форумов. Извини ама не верувам дека сите ние сме глупи а ти си „најпаметен“. Поздрав :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Секако дека Не, OrrCee....Мило ми е што сеуште имаме навивачи кои ги препознаваат вистинските вредности....Вистинското значење зошто навиваме за Арсенал....Играчите кои поминале кај нас, има и такви кои поминале и заминале(Рејес, Хлеб, Фламини)...Има такви кои оставиле и тоа каков белег( Љунберг, Плат, Кембел, Симан....)....Има и оние кои се вистински легенди за нас, тоа го оценува и публиката(Анри, Беркамп, Пирес, Адамс)....Имаме легенди и треба да се гордееме со нив....

Пред 2-3 дена видов интервју со еден играч на Ајакс, од младата школа, и кога го прашаа кој ти е идол и рече дека сака да биде како Беркамп...Кога интервјуистот го праша а зошто не како Роналдо или Меси овој едноставно одговори, Затоа што е најдобар.....и толку....Децата во Холандија растат со нивниот народ....и со нивни идоли.... Тогаш бев горд, дека токму Тој, Денис играше за нас....Можеби исто бев толку горд кога го видов знамето на Македонија на грбот на Пандев....Тоа се фудбалски страсти, кои еднаш се доживуваат...

Денис Беркамп е човекот кој кај мене, буди чувства дека и невозможното е возможно....Видете го голот против Њукасал, и ке видите дека таков...хммм...нема да има никогаш повеќе...

Поздрав, брате

Член од
7 април 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Вчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....

Se slagam vo potpolnost so tebe, toa beshe igrach koj imashe neverojatno chuvstvo za sozdavanje i vlaganje vo shansa i nivno besprekorno realiziranje... Negovite driblinzi i potezi ne bea ,,akrobatski,, kako segashnite na C.Ronaldo i dr. igrachi od toj tip koi ne sekogash proagjaat... tuku toj znaeshe da ja poednostavi igrata so 1 poteg da se oslobodi od dvajca ili da navleche 2-3 igrachi i da asistira perfektno... Legenda na Arsenal !
btw golon protiv Newcastle.. no comment!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Точно така....Јас сега не знам некој млад фудбалер да игра на техника...Се е на сила и се е на трчање или некои „дриблинзи“ како оние на Роналдо....Тие немаат техника, според мене....

Она што го имаше Денис, го нема никој.....

Е и да, да не прашувам по други фанклубови, ме интересира дали знајте дали Хлеб е играч на Барселона или Штутгарт го откупи договорот ? Поздрав

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Se vrati vo barselona,
a citav izjava od nego, kako vika deka e poarno za cesk da ostane vo arsenal otkolku da ode vo barsa. :D:D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Секако дека Не, OrrCee....Мило ми е што сеуште имаме навивачи кои ги препознаваат вистинските вредности....Вистинското значење зошто навиваме за Арсенал....Играчите кои поминале кај нас, има и такви кои поминале и заминале(Рејес, Хлеб, Фламини)...Има такви кои оставиле и тоа каков белег( Љунберг, Плат, Кембел, Симан....)....Има и оние кои се вистински легенди за нас, тоа го оценува и публиката(Анри, Беркамп, Пирес, Адамс)....Имаме легенди и треба да се гордееме со нив....

Пред 2-3 дена видов интервју со еден играч на Ајакс, од младата школа, и кога го прашаа кој ти е идол и рече дека сака да биде како Беркамп...Кога интервјуистот го праша а зошто не како Роналдо или Меси овој едноставно одговори, Затоа што е најдобар.....и толку....Децата во Холандија растат со нивниот народ....и со нивни идоли.... Тогаш бев горд, дека токму Тој, Денис играше за нас....Можеби исто бев толку горд кога го видов знамето на Македонија на грбот на Пандев....Тоа се фудбалски страсти, кои еднаш се доживуваат...

Денис Беркамп е човекот кој кај мене, буди чувства дека и невозможното е возможно....Видете го голот против Њукасал, и ке видите дека таков...хммм...нема да има никогаш повеќе...

Поздрав, брате
Види ми го потписот..веќе подолго време го имам. Убедливо најталентираниот играч што постоел..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа конечно Цеск прозборел околу трансферов...
"I have had a long conversation with Arsène. I respect him so much and do not want to say too much.
He told me to concentrate on my football and the World Cup. "He told me to leave it in his hands and he will deal with my future. It is not up to me anymore.
It is now about Arsenal and whoever it has to be. I do not want to say anything else.
"A world Cup is too important to be thinking about other things.

I am concentrating 100 per cent on recovering from injury."

Исто така надополнил уште нешто... ова се зборови кои може да отсликуваат многу работи... но ако вистина ги мисли .. алал му вера ако не ... нека се губи!
"I have great respect for Arsène Wenger. I have great respect for the club and the fans. Sometimes not even in my house have I felt more loved than I felt at Arsenal.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Според она кое го читам, Фабрегас веќе го изигра последниот меч за Арсенал...Во репрезентацијата има многу играчи на Барса, па очекувам после завршувањето нс Светското очекувам да се оствари бомбастичниот трансфер на Фабрегас.....

Хммм...и да...поучен од искуството Фабрегас сум сигурен дека ке го напушти Арсенал уште оваа сезона....А за тоа и Венгер се ми нагостува....Венгер веке го закажал претседателскиот апартман, за престојното Светско првенство, каде ке биде заедно со Сер Алекс, и каде најверојатно ке бара замена за Фабрегас...

Но едно да е јасно, ако Фабрегас сега замини, никогаш нема да го има мојот респект....Тој ке се вброи на групата на Рејес, Хлеб или Фламини....Само уште еден повеке, неблагодарник....Тоа е моето мислење, само ако замини...!!!!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
If the situation at Arsenal doesn't resolve itself I know how interested Celtic are. And, yes, I'm seriously considering it.-Сол Кембел
Треба да се купуваат дефанзивци

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://www.skysports.com/story/0,19528,11833_6173228,00.html

Значи ако си оди,треба барем 60 мил. да кешираме.Ако не,не верувам дека Венгер ќе го пушти за помалце.:))
Значи се е во рацете на Венгер.
Како беше in Wenger we trust.:)) нека остане до крајот така.

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
If the situation at Arsenal doesn't resolve itself I know how interested Celtic are. And, yes, I'm seriously considering it.-Сол Кембел
Треба да се купуваат дефанзивци
па ке треба нови 2 централни бека, да не го критиковаме кембел, и оваа сезона кога беа повредени вермелен и галас, се најде да ја пополни позицијата заедно со силвестре, али сепак, години има човекот :/ јас би сакал да остани, али ке видиме....

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom