...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Занимлив играч , но сепак не верувам дека ќе го ангажира...и Карлтон Кол интересен за Венгер
We had Eboue with a muscular problem, Rosicky with a groin problem, Traore a hamstring problem and Gallas a hamstring problem. We are hopeful that Eboue, Traore and Gallas are not too serious but Tomas Rosicky is out for a while.
Како ти звучи брате ова?
Мене ужасно лошо!
Сега играат најдобра кошарка :nesum:Арсенал до пред 2-3 меча играа најубав фудбал ама сега.....:uvo:
Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на ЕнфилдМене ми звучи арсеналовски. Исто со стоук лани ама кога изгубивме се повреди Адебајор,РвП доби црвен и Волкот се повреди мислам.
Rosicky is out for a while ми е „најзакон’’.Тоа while ни нострадамус неможе да го погоди колку ке трае кога во прашање е Росицки
Се додека ги имаме Фабре и Арша фит за нас нема зима.Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на Енфилд![]()
Аааа јас па мислев тенис со нога играаат :nesvest:
Само што и тој е повреден до крајот на Јануари.:nesum:...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Аааа јас па мислев тенис со нога играаат :nesvest:
сакаме англиски играч и репрезенативец
дарен бент ... поарен здравје мислам јас
патем после кошмарните неколку меча конечно победа хххх
честитки и сена девам на брзо враќање од шоковите , на ред се светли мигови