Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сте свесни нам како ни треба ван нистерлој...барем за оваа сезона

Точно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!

Точно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!
Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нив :)

Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нив :)

Wtf знаеш уствари што зборуваш??

Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?

Или многу лесно ги забораваш нештата или пак го следиш Арсенал само две-три години. :tapp:

Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?

Или многу лесно ги забораваш нештата или пак го следиш Арсенал само две-три години. :tapp:

Ох бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“

Ох бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“
Ај да те потсетам

Сепак и Венгер самиот потврди дека НЕМА да дава никакви понуди за него.

Wenger said: "It would not be the best of starts, bearing in mind our past relationship! You have my number - you can text me all the names you find!"

Е што зборам ... кога дојде во реал само една потешка повреда и толку...во ман се повредуваше ли ?

Хаха не бе немаше ич повреди зашто. Пред да дојде во Манчестер, значи во Псв беше повреден некаде година, година и нешто, поради тоа можеше да му пропадне трансферот во Манчестер. После речиси цела сезона ја пропушти 2004-2005, и од 2008 навака повеќе е повреден отколку што игра.Тоа се потешките повреди. За полесните не сум машина па да памтам за сите. Значи ако дојде кај нас ние би му биле добра болница, а не клуб каде што ќе игра. Истото важи и за Анри. Колку и да сакаме да дојдат, ако дојдат повеќе ќе бидат повредени отколку што ќе играат.

Незнам што пишувате постови за Руд , кога има 33 години зар ви се верува венгер да потпише играч од 33 год :tapp: , попрво би го вратил Jay Simpson од позајмица отколку да го земе ван нистелтој , според мене во јануари Венгер ќе тргне по
http://en.wikipedia.org/wiki/Loïc_Rémy доста добар и брз фудбалер , и исто така ќе може да настапува лига на шампиони

Море дај нека купи од овие енглезиве што се борат за место во репрезентацијата за светско. Тие ќе блеснат после јануари. Голема желба ми е Дефо и покрај тоа што цел живот игра во Тотенхем.

Ај да те потсетам

Сепак и Венгер самиот потврди дека НЕМА да дава никакви понуди за него.

Wenger said: "It would not be the best of starts, bearing in mind our past relationship! You have my number - you can text me all the names you find!"

Тоа веќе е нешто друго

Се надевам дека е само една обична шпекулација оти таков труп не може да ни помогне туку само да ни наштети

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d0ec2a34-592b-498e-aac8-c4162bd5fc5d&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
Nema da dojde:D

Gignac ni e najdobro reshenie da moze da go zemame,a tuka e i Cardozo od Benfica App: 65 Gls:44 .=)):vozbud:

Nema da dojde:D

Gignac ni e najdobro reshenie da moze da go zemame,a tuka e i Cardozo od Benfica App: 65 Gls:44 .=)):vozbud:

А негде видов и Адријано да не ќе бил слободен назима(или пак сакал да се врате во Европа) тоа би било вистинско решение за нападот силен добар во скок играта не се повредува често но и Жињак не е лоша опција,а Кардозо незнам како ќе се снајде во ПЛ инаку добар е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom