Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ајде јако сега, немој сега да ми кикснете. Уште вас ве чекам за тешки пари.:)

3 натпревар сезонава арсенал да не прими гол во ЕПЛ и сите 3 дома...

Конечно победивме. Сега да се надеваме дека Челзи ќе киксне и дека Росицки, Ебуе, Траоре и Едуардо ќе бидат добро.

Браво за Рамзи светла иднина е пред него ако продолжи вака.

Конечно победивме. Сега да се надеваме дека Челзи ќе киксне и дека Росицки, Ебуе, Траоре и Едуардо ќе бидат добро.

И Галас некако како да се жалеше на повреда пред крај

Росицки , Траоре и Ебуе отидоа денес ... но и Галас на крајот се жалеше на повреда... :toe:

Што зборувате кај отишле ? Ебуе не му беше ништо,росицки ако се има повредено во соблекувална алал нека му е а траоре на крајот доизигра

ај честитки за победата против многу незгодниот Стоук... се надевам Цеск ќе добие некој бонус :tv:

Што зборувате кај отишле ? Ебуе не му беше ништо,росицки ако се има повредено во соблекувална алал нека му е а траоре на крајот доизигра

Абе туку така не вади венгер никого на полувреме кога водиме. А за Ебуе незнам и јас прочитав. А за Траоре ако не примети беше заменет со Силвестре а претходно имаше многу тежок удар така да знаејќи го нашиот тим има мала повреда.

Така да, редно беше да победиме ! Сега не чека пекол, наречен Енфилд !

Барем губат и Челзи за сега !

Овие изгубија, ама најповеке кеф ми се напрај за Фреди дека беше на трибините ! Но сепак не верувам дека можно е да игра за нас, во текот на паузата !

Добро ако ја тепаме и заостанатата со Болтон ќе бидеме позади Челзи 5 бода што не е многу и ако издржиме така до јануари со едно добро засилување и не многу повреди ќе бидеме во трката.

We had Eboue with a muscular problem, Rosicky with a groin problem, Traore a hamstring problem and Gallas a hamstring problem. We are hopeful that Eboue, Traore and Gallas are not too serious but Tomas Rosicky is out for a while.
Како ти звучи брате ова?
Мене ужасно лошо!

Венгер немал да купува играчи од нападот !!! Тешко било да се најде некој квалитетен што ке го има за у ЛШ !!!Ако сака да праи тим од млади нека биде на Цирих тренер и нека праи тим од него !!!! Тогаш ке се гледа успехот !!! Со арсенал неможе така да биде !!! Али јбг !!!! Аршавин звер !!!! Овааа сезона мн лоша ке биде !!! Чим до сеа се повредуваат како ништо !!!! нема да издржад до фебруар !!!! До Боксин Деј ке биде се мртво !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom