- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.065
- Поени од реакции
- 666
...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Занимлив играч , но сепак не верувам дека ќе го ангажира...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Зошто да не, добар играч е...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Мене ми звучи арсеналовски. Исто со стоук лани ама кога изгубивме се повреди Адебајор,РвП доби црвен и Волкот се повреди мислам.We had Eboue with a muscular problem, Rosicky with a groin problem, Traore a hamstring problem and Gallas a hamstring problem. We are hopeful that Eboue, Traore and Gallas are not too serious but Tomas Rosicky is out for a while.
Како ти звучи брате ова?
Мене ужасно лошо!
Сега играат најдобра кошарка :nesum:Арсенал до пред 2-3 меча играа најубав фудбал ама сега.....:uvo:
Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на ЕнфилдМене ми звучи арсеналовски. Исто со стоук лани ама кога изгубивме се повреди Адебајор,РвП доби црвен и Волкот се повреди мислам.
Rosicky is out for a while ми е „најзакон’’.Тоа while ни нострадамус неможе да го погоди колку ке трае кога во прашање е Росицки
Се додека ги имаме Фабре и Арша фит за нас нема зима.Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на Енфилд![]()
Оф топик - Ти брате си за кај СотироскиАааа јас па мислев тенис со нога играаат :nesvest:
Само што и тој е повреден до крајот на Јануари.:nesum:...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Тебе очигледно не ти е доброАааа јас па мислев тенис со нога играаат :nesvest:
сакаме англиски играч и репрезенативец...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Да ти кажам право и јас на тој помислив, плус може и да игра во лига на шампиони. Само треба малку завршницата да си ја поправи. Незнам сега во Сандерленд али кога играше во Тотенхем имаше утињано чисти шанси.сакаме англиски играч и репрезенативец
дарен бент ... поарен здравје мислам јас
патем после кошмарните неколку меча конечно победа хххх
честитки и сена девам на брзо враќање од шоковите , на ред се светли мигови