Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
...и Карлтон Кол интересен за Венгер
Занимлив играч , но сепак не верувам дека ќе го ангажира :toe:
Иначе си одговара со Арселан како пик на десетка... Значи одлична игра прикажува и после секои 2 3 јаки меча се повредува по месец месец ипол :pos2:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
We had Eboue with a muscular problem, Rosicky with a groin problem, Traore a hamstring problem and Gallas a hamstring problem. We are hopeful that Eboue, Traore and Gallas are not too serious but Tomas Rosicky is out for a while.
Како ти звучи брате ова?
Мене ужасно лошо!
Мене ми звучи арсеналовски. Исто со стоук лани ама кога изгубивме се повреди Адебајор,РвП доби црвен и Волкот се повреди мислам.

Rosicky is out for a while ми е „најзакон’’.Тоа while ни нострадамус неможе да го погоди колку ке трае кога во прашање е Росицки

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Арсенал до пред 2-3 меча играа најубав фудбал ама сега.....:uvo:
Сега играат најдобра кошарка :nesum:

Мене ми звучи арсеналовски. Исто со стоук лани ама кога изгубивме се повреди Адебајор,РвП доби црвен и Волкот се повреди мислам.

Rosicky is out for a while ми е „најзакон’’.Тоа while ни нострадамус неможе да го погоди колку ке трае кога во прашање е Росицки
Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на Енфилд :tapp:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Сосема си во право за Росицки , вака ако продолжиме со повредите незнам со кој состав ќе испадниме на Енфилд :tapp:
Се додека ги имаме Фабре и Арша фит за нас нема зима. :icon_lol:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
...и Карлтон Кол интересен за Венгер
сакаме англиски играч и репрезенативец

дарен бент ... поарен здравје мислам јас

патем после кошмарните неколку меча конечно победа хххх

честитки и сена девам на брзо враќање од шоковите , на ред се светли мигови

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
сакаме англиски играч и репрезенативец

дарен бент ... поарен здравје мислам јас

патем после кошмарните неколку меча конечно победа хххх

честитки и сена девам на брзо враќање од шоковите , на ред се светли мигови
Да ти кажам право и јас на тој помислив, плус може и да игра во лига на шампиони. Само треба малку завршницата да си ја поправи. Незнам сега во Сандерленд али кога играше во Тотенхем имаше утињано чисти шанси.
Друго само да не му текне на Венгер да го земе Павиличенко. Иако Хидинк го цени многу, му требаат 36 шанси за да даде 6 гола.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Некој да ми дај линк да ја гледам цела утакмица, немав можност вчера, мора да ја гледам Аршавин играл CF!!!
Ај ве молам некој нека најди, барам веќе 1 саат ама ништо...:toe:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Некој да ми дај линк да ја гледам цела утакмица, немав можност вчера, мора да ја гледам Аршавин играл CF!!!
Ај ве молам некој нека најди, барам веќе 1 саат ама ништо...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom