Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku kosta Xbox 360 Elite i kade moze da se najde oti ne sum od skopje

ми се поеба сонито и изглеа ќе треба да зеам ново, но наместо тоа би сакал да зеам иксбокс...
па ај ако сте љубезни кажете шо како идат овие работи, режење дискови,даунлоуд,блуреј дискови и сите тие поважни работи... тенк ју.

веројатно ќе го купам само ради Halo !

ми се поеба сонито и изглеа ќе треба да зеам ново, но наместо тоа би сакал да зеам иксбокс...
па ај ако сте љубезни кажете шо како идат овие работи, режење дискови,даунлоуд,блуреј дискови и сите тие поважни работи... тенк ју.

Блу реј немааш на хбох, а Хало ја земаш заради играње онлајн? Ако земаш хбох за играње онлајн немојш дека ќе те банираат. Игрите иначе си ги спушташ од торенти си ги режиш и тоа е тоа.

Значи ако земаш за да играш на нет,пак ќе ти требаат оригинали,затоа што со пиратски шансите да те банират од LIVE се доста големи и да изгубиш 120ГБ ХДД(зависи колкав ХДД имаш). А доколку сакаш да купиш и да не играш на нет,слегувањето од нет и режењето е доста проста работа! позз:smir:

Ова со коливе стварно ме нервира. Абе каде се видело кола да се вози без волан алооо. :tapp::tapp:. Пак уште вика It feels so real. :nesvest:

Ова со коливе стварно ме нервира. Абе каде се видело кола да се вози без волан алооо. :tapp::tapp:. Пак уште вика It feels so real. :nesvest:

А со ногата гас дава хахахаха, ме итнересира дали фаќа купмлуг :pos2::pos2:

Епа ќе си земеш волан од кола и ќе си возиш.

Почнаа да исчезнуваат воланите од колите по паркинзите, пет дена по пуштањето на Natal во продажба.

:pos2::pos2::pos2:

Епа ќе си земеш волан од кола и ќе си возиш.

:pos2::pos2::pos2:
LoL
За играње оригинал само оригинална игра на друг начин не бива ... И да имаш 2 профила. Едниот Xbox Live ( online ) другиот за пиратски ствари ...

projectnatalquickstart.jpg

Слика од бета тестерите.

Кул ... Просто уклучување , уште да нема лаг и го зимам :smir:

Денес на Метакритик , сону фанбојците се покажаа со тоа што за Алан Вејк ја рејтувале 1.9 56 души и еве еден коментар кој што ме насмеа многу . Иначе ова не е само за сони фанбојци или 360 фанци , ова е за сите тролови =)

"The average user rating for this game is 1.9 (out of 10) based on 56 User Votes"

So now we know that 56 idiots on the internet either have a small penis, got beaten up by their alcoholic dad, his mom is a whore with a crippled vag, got raped by his paedophile uncle or is a 45 year old virgin who couldn't get any because he knew he was a loser in all his years and the only place he could be himself is the internet which is very sad. LOL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom