Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Денес на Метакритик , сону фанбојците се покажаа со тоа што за Алан Вејк ја рејтувале 1.9 56 души и еве еден коментар кој што ме насмеа многу . Иначе ова не е само за сони фанбојци или 360 фанци , ова е за сите тролови =)

"The average user rating for this game is 1.9 (out of 10) based on 56 User Votes"

So now we know that 56 idiots on the internet either have a small penis, got beaten up by their alcoholic dad, his mom is a whore with a crippled vag, got raped by his paedophile uncle or is a 45 year old virgin who couldn't get any because he knew he was a loser in all his years and the only place he could be himself is the internet which is very sad. LOL

И шо сеа?:pos2:

Значи да си спуштам clone dvd и да си режам само.?

И обавезно ти треба DL режач :D :vozbud:

Мене ми се на Verbatim и Datawrite и не прават никаков проблем. Игрите како исо кога ќе ги симнеш, неможеш да ги ставиш одма на хард диск. Мора да ги режеш. А после, од цедето може да ја инсталираш играта на хард диск, ама и кога ќе ја играш, цедето мора да ти биде во ромот. Лајвот е супер, ама ако играш со пиратски игри, може да те фатат и да те банираат.

Јас го имам веќе 11 месеци, и не сум имал никаков проблем до сега.

Кој ти е Gamertag?

Тоа значи дека ти треба последниот фирмвер за да можеш да ја играш. Ама има некој пач што се става во играта, за да може да ти се пушти и на постар. Сум немал искуство со тоа, па неможам да ти помогнам. Мене Драган ми даде некој loader на цеде и пред да ставам некоја од новите игри што го бараат последниот фирмвер, го ставам тоа цеде, па после играта и се пушта, а доколку претходно не го ставам лоудерот, не ја чита играта.

Има програмче што може да ти помогне да ги пачуваш од Wave 4 во Wave 1, Wave 2, Wave 3 и да ги играш на постар фирмвер (ке го качам програмчето на нет па ке ставам линк)( или ако сакате потражете 360 Wave patcher)

samunoske, постовите што ги цитираше се стари 4-5 месеци.

Ха ха ха каснам како стар мотор :D

Btw...еве го програмчето го качив кај мене игрите работат на Wave 3
Код:
http://rapidshare.com/files/380063687/360WavesPatcher.rar

Ха ха ха каснам како стар мотор :D

Btw...еве го програмчето го качив кај мене игрите работат на Wave 3
Код:
http://rapidshare.com/files/380063687/360WavesPatcher.rar

Btw пиратерија не смејт на форумов. Само преку ПП :):smir:

Светското е излезена на торенти ама само за НТСЦ корисници. Ако видите дека е излезена за ПАЛ одма пишете!:smir:

Има за светското ривју на ИГН и доби 8.3 Impressive се мислам дали да ја симнам :toe:

Izradvajme i slezi ja! (Da naprajme malce muabet za moja tema :baeh::smir:)
:pos2: ке ми треба убедување , главен проблем е дали ке имам време да ја играм пред светско заш после е тапа ... нели матури ова она факс ова она :pos2:

:pos2: ке ми треба убедување , главен проблем е дали ке имам време да ја играм пред светско заш после е тапа ... нели матури ова она факс ова она :pos2:

секогаш се интересни фифите светските и европските игри за разлики од обичните фифи. Има чаленџес многу,ја имаш Македонија и сите други светски репрезентации. Јас не убедувам никој(хаха:smir:)ама треба да ја земиш !:helou:

Red Dead Redemption излегува на 18ти мај и според мене многу ветува. Дури после гледањето на мултиплеер треилерот се мислам дали да ја купам за ПС3. Ево за што поточно се работи:

:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom