Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Red Dead Redemption излегува на 18ти мај и според мене многу ветува. Дури после гледањето на мултиплеер треилерот се мислам дали да ја купам за ПС3. Ево за што поточно се работи:

:salut:
тој 18 мај го чекам незнам од кога само никако да дојди, а го чекам заради ред дед редемшн и алан вејк закон игри

Red Dead Redemption вестер ГТА :smee:. Стванро изгледа многу итнтересно.

Него ајде кој ја очекува Алан Вејк почнаа епизодите

http://www.brightfalls.com/index.html?locale=en-US

ааааа одлични ефекти со плееров.

Иначе за тие што не прочителе ево поточно за што се работи

Microsoft and Remedy will be releasing new episode each week up until the game is released on May 18th in North America. Bright Falls will lead up to the events of Alan Wake and fans wanting to check it out, should do so to give a much better background on the game.

Имал некој искуство со red ring of death?:pipi:

Имал некој искуство со red ring of death?:pipi:

Има, пушти го во www.idc.com.mk да ти го наместат :), меѓутоа никој не гарантира дека нема пак да се појави. Мене ми го поравија и после 2 месеци изгоре графичкиот чип -.-

Колку е убаво чуството кога ја слушаш твојата химна и играш против грција!!!

Конечно го средиле голманот и ми седи на место кај што треба да е, куп подобрувања одлична одлична игра.

Колку е убаво чуството кога ја слушаш твојата химна и играш против грција!!!

Конечно го средиле голманот и ми седи на место кај што треба да е, куп подобрувања одлична одлична игра.

Уф закон. Леле до 95% е со слегвањето. Џои дали имињата се точни на нашата репрезентација?:smir:

Уф закон. Леле до 95% е со слегвањето. Џои дали имињата се точни на нашата репрезентација?:smir:

Да се дерит коментаторот MACEDONIAAAAAAAA :vozbud:

Све убаво ги има сите по изглед по име се е средено цакум пакум. Во фифата 2010 лоадингот што е кај што играш со рони, овдека играш на стадионче со пандев и знамиња македонски наоколу.

Да се дерит коментаторот MACEDONIAAAAAAAA :vozbud:

Све убаво ги има сите по изглед по име се е средено цакум пакум. Во фифата 2010 лоадингот што е кај што играш со рони, овдека играш на стадионче со пандев и знамиња македонски наоколу.

супер.ете ја се режи моментално. Хуху нека не ме барат сега 1 месец:baeh:

ај бе ке кашиш нешто :smee:

хаха па ете по 3 сати играње да кажам...
На почеток проблеми со wave3(за мене прво искуство и прво си мислев играта не е правилно изрежана,но средив некако ми текна дека треба двд-то што ми го даде Драган да го ставам па потоа двд-то од играта). Морам да го пофалам саундтракот на играта(значи ептен е добар). Од цела игра единствена забелешка ми е при играњето на квалификации за светско во менито на репрезентацијата сите информации од уефа се напишани со многу ситни букви и воопшто неможи да се прочита. Се гледа дека овој пат ЕА доста се погрижиле за играва и мислам дека е најдобрата фифа од кога се произведуваат сериите на фифа. Играчите во сите репрезентации се со правилни имиња и пред почетокот на секоја утакмица се пушта химната на репрезентацијата. Уште 1 работа што морам да ја пофалам е во врска со ОVR на играчите заради тоа што е одделена од оценките за формата на играчите и сега е многу полесно да ги одредиш своите најдобри 11.

Captain your country и делот со чаленџес е исто така добар и ме радува тоа што ги задржале овие опции од минатата игра. Кога сме кај гејмплејот,на почеток играта многу ми наликуваше на ПЕС:pipi:, но тоа беше само моментална забелешка заради усовршувањата кои се направени во графиката на играта. Како што кажа Џои погоре, движењето на голманите и нивните реакции се доста подобрени и тоа е еден голем + во играта. Кај шутирањето на пенали ЕА добиваат - од мене заради воведувањето на истиот начин на изведување на пеналите како кај Конами со ПЕС2010. Гејмплејот е супер и немам многу забелешки. Доста е добро тоа што можеш да превземеш сетингс и твојот Виртуал Про од фифа10. Јас би и дал на играта 9.2 доколку сум нејзин оценувач. Се гледа дека се потрудиле и ги поправиле поголемиот дел од забелешките дадени за фифа10.

Бтв почнав Светско со нашата Македонија и моментално во квалификациите сум второ пласиран зад Холандија и се надевам на бараж за влез на светското првенство. Неколку добри утакмици во квалификациите,но имам многу слаби резултати на пријателските утакмици. Утре повеќе мои забелешки за Captain your country.:smir:

Што бидна со тоа дека ќе се можело УСБ-то да го користиш како мемориска картичка? Како да го направам мојот усб таков?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom