Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
-----------------------------------

Ок исталирав фифа 2010 се исталиреше едно добри 30 минути на стикчето НО СЕ ИГРА. Без никаков проблем имам стикче од 8 гига си го препознава се ок катастрофа е стикот никаква брзина на трансвер нема. + испран е во перална на 90 стеени вртеше 60 минути. Сега вие замислете :smee:

Одлично ОДЛИЧНО. Друго кој е баниран (јас) со овај апдејт може да се користи хард диск ПАК.

Цел балкан ја спушта од тука. Досега од арена бг ништо не ми фалело се си било супер.

Можам да и направам на фифава ајпдејт преку усб некако?

а зошто не се логираш на лајв и да го направиш апдејтот?:smir:

Абе најдов начин да се одбаирам ама незнам каква е та Exen карта. Ако најдам случајно одма ќе се одбанирам само за да напрам упдејт хахаха.

Видео како се прави forza motorsport 3, ја возам веќе неколку дена и баш ми е свиѓа. Неед фор спеед шифт може вода да носи :)

Со новиов апдејт за УСБ супорт проба некој да приклучи екстерен ХДД? Ме интересира за да знам дали да купувам стикче или да си го користам екстерниот ХДД.

Со новиов апдејт за УСБ супорт проба некој да приклучи екстерен ХДД? Ме интересира за да знам дали да купувам стикче или да си го користам екстерниот ХДД.

Пишав пред некое време, само до 16 гига поддржува USB. Така да ништо од екстерниот хард диск.

Што ќе кажете за приватнава колекција на еден мој другар ? Ова е сликано во јануари сега и долната полица е полна :vozbud:
08122009535.jpg

Не ми се свиѓа така мене, јас си ги редам во ташниче и сличе испечатено МИЛИНА. Ем сум подвижен фурам со сите игри каде сакам, а и боја за печатар заштедувам хахахаха

Не ми се свиѓа така мене, јас си ги редам во ташниче и сличе испечатено МИЛИНА. Ем сум подвижен фурам со сите игри каде сакам, а и боја за печатар заштедувам хахахаха

Ај ќе му кажам да се консултира во иднина со тебе :pos2::pos2:

Што ќе кажете за приватнава колекција на еден мој другар ? Ова е сликано во јануари сега и долната полица е полна :vozbud:
08122009535.jpg

Сите овие игри се оригинали?:uvo:
Колку пари има дадено другар ти за сите овие игри?

Сите овие игри се оригинали?:uvo:
Колку пари има дадено другар ти за сите овие игри?

Какви оргинали бе човече?:tapp: Златни торенти на arena.bg и demonoid.com, кој е будала да дава толку пари

Оригинали е со зелена пластика. На сликата ко се црно да е :smee:.

Него се очекува хбох слим 250 гига хард + натал за 299$.

Излезе мал трејлер за gears of war 3 народот да видел дека точни се информациите дека ќе има и едно женско во овај дел. Графиката е на завидно ниво и се очекува стварно да го исцица хбохот до максимум.

Откако ќе се исфураат сега со хало рич и со геарс оф вар 1-2 години е тогаш очекуваме нова конзола според мене :)

Какви оргинали бе човече?:tapp: Златни торенти на arena.bg и demonoid.com, кој е будала да дава толку пари

Dobro be prasvav so isklucvas odma a?prasav oti mi licea na originali i si rekov e nekoja budala so dal tolku pari ama ne se originali

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom