Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku kosta Xbox 360 Elite i kade moze da se najde oti ne sum od skopje
ми се поеба сонито и изглеа ќе треба да зеам ново, но наместо тоа би сакал да зеам иксбокс...
па ај ако сте љубезни кажете шо како идат овие работи, режење дискови,даунлоуд,блуреј дискови и сите тие поважни работи... тенк ју.
веројатно ќе го купам само ради Halo !
ми се поеба сонито и изглеа ќе треба да зеам ново, но наместо тоа би сакал да зеам иксбокс...
па ај ако сте љубезни кажете шо како идат овие работи, режење дискови,даунлоуд,блуреј дискови и сите тие поважни работи... тенк ју.
веројатно ќе го купам само ради Halo !
Ова со коливе стварно ме нервира. Абе каде се видело кола да се вози без волан алооо.. Пак уште вика It feels so real. :nesvest:
Ова со коливе стварно ме нервира. Абе каде се видело кола да се вози без волан алооо.. Пак уште вика It feels so real. :nesvest:
Почнаа да исчезнуваат воланите од колите по паркинзите, пет дена по пуштањето на Natal во продажба.
LoLЕпа ќе си земеш волан од кола и ќе си возиш.
:pos2::pos2::pos2:
LoL
За играње оригинал само оригинална игра на друг начин не бива ... И да имаш 2 профила. Едниот Xbox Live ( online ) другиот за пиратски ствари ...
Не ти зборев тебе , на типот што сака да земе 360. Тебе само лол ти оставив.Кој спомна Xbox Live?