Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Направи некој упдејт?

Ja . Добар е симни го со подршка на УСБ . Сеа Лост планет 2 демото го симнувам да видам шо како , а завчера Сплинтер новата ја игра (демо) и растура едвај чекам да ја стаат на торент :P

Текен!!!!:vozbud: Леле го наебавте ! Ја сум про по текен ја играм одкога излегоа на флипери и се секава дека грчињата мали (и ја бев мал) плачеа после битка со мене :baeh: Аууу на псп ја имав оригинал и сеа стаив на нет и според Текен дата бејз сум бил 63 у сфет :wink: Иако 6кава ме разочара малце ... Донев грешка мислев дека и ти зема ПС3 :smir: П.С. Јоеу нема везе тоа со Текен и кој прв удира тепа за тоа треба скил само со едно комбо да завршиш партија а тоа не се праи лесно веруј, и фабле 2 мене некако не ми се свигаше ми стана монотона али ти терај таму и кажувај импресии за играта и добри левели итн. Ако сакате турнирче кажете Ам ин фор ит :smir:
П.С. Ја за ПЕС никад не би се тепал:smir: не сакам такви игри али не дека не би ги играл у друштво само ке бидам нуб и ке примам голови :pos2:

Хех, не би играл против 63тиот во свет. :)
Јас играв ко мал, без некој успех, сега ја земав 5кава и се билдам онака, за коа ќе ми дое друштво да ги газам...

Повеќе сум по Street Fighter, поточно SF4, доста ја извежбав. За PES, ќе играш од моја, таман ја и ти против Џои и Ert. Али ја не знам на гејмпад добро да играм. :devil3:

Јас играв ко мал, без некој успех, сега ја земав 5кава и се билдам онака, за коа ќе ми дое друштво да ги газам...

Повеќе сум по Street Fighter, поточно SF4, доста ја извежбав. За PES, ќе играш од моја, таман ја и ти против Џои и Ert. Али ја не знам на гејмпад добро да играм. :devil3:

Елте сите на F1 Championship Edition! :D

Како сакате ја сум за една добра партија -било што- :tv: Мац ја па одсекогаш сум ја мрзел Стрит никад не ми се фатила иако 4кава ја немам играно. ке ја чекам у супер стирт фајтер 4 издание да излезе овој месец мислам. Јоеу провери овде дали моеж да симнуваш заш ја преку лајв ја симнав па не сум сигурен преку нет како би одело http://majornelson.com/archive/2010/04/06/xbox-360-system-update-usb-memory-support.aspx

New XBOX 360 Dashboard Update 2010 April 6 with USB flashes and hdd support up to 16GB 2.0.9199.0. If yours console is banned. after this update you can install games again.

Одлично

New XBOX 360 Dashboard Update 2010 April 6 with USB flashes and hdd support up to 16GB 2.0.9199.0. If yours console is banned. after this update you can install games again.

Одлично

Дали ова важи и за ХДД? Значи јас имам 120ГБ ХДД и ако играм сега со пиратска игра на нет и сум баниран,откако ќе го симнам апдејтот мојот хардрајв повторно ќе е во ред и 120ГБ ќе ми -бидат- вратени? :smir:

Дали ова важи и за ХДД? Значи јас имам 120ГБ ХДД и ако играм сега со пиратска игра на нет и сум баниран,откако ќе го симнам апдејтот мојот хардрајв повторно ќе е во ред и 120ГБ ќе ми -бидат- вратени? :smir:

Па така кажват/ 120 гига ќе ти бидат вратени но лајф не. Најдов туторијал како да се одбанираш ќе се проба кај и да е само да имам пјке време малце.

500x_gears3.jpg

Излезе Splinter Cell: Conviction :vozbud::vozbud::vozbud:

500x_gears3.jpg

Излезе Splinter Cell: Conviction :vozbud::vozbud::vozbud:

ТООООООООООО ах кој ќе чека сега 3 дена да ми се спушти

Абе некој знае каква е ова exen карта и од каде може да се купи?

Едно прашање дали ке можам да ја одпакувам сплинтер цел конвикшн дека торентот шо го имам (партојте немаат парт 00 почнуват од 01) пред некое време исто имав таква игра па не можев да ја одпакувам.
Се работи за торентот од аренабг. ХЕЛП

Едно прашање дали ке можам да ја одпакувам сплинтер цел конвикшн дека торентот шо го имам (партојте немаат парт 00 почнуват од 01) пред некое време исто имав таква игра па не можев да ја одпакувам.
Се работи за торентот од аренабг. ХЕЛП

Логично е да почнува од 1!!!

Направив апдејт преку официјалната страна на мајкрософт. Си ставив обично стикче ми го препозна како хард диск па сега исталирам игра да видам дали ќе фура и така.

Логично е да почнува од 1!!!

Направив апдејт преку официјалната страна на мајкрософт. Си ставив обично стикче ми го препозна како хард диск па сега исталирам игра да видам дали ќе фура и така.
а како сите до сега почнувале од 00? кога ке одам да го одпакувам ми вика немаш 00 парт.

-----------------------------------

Ок исталирав фифа 2010 се исталиреше едно добри 30 минути на стикчето НО СЕ ИГРА. Без никаков проблем имам стикче од 8 гига си го препознава се ок катастрофа е стикот никаква брзина на трансвер нема. + испран е во перална на 90 стеени вртеше 60 минути. Сега вие замислете :smee:

Одлично ОДЛИЧНО. Друго кој е баниран (јас) со овај апдејт може да се користи хард диск ПАК.

а како сите до сега почнувале од 00? кога ке одам да го одпакувам ми вика немаш 00 парт.

Цел балкан ја спушта од тука. Досега од арена бг ништо не ми фалело се си било супер.

Можам да и направам на фифава ајпдејт преку усб некако?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom