Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Текен!!!!Леле го наебавте ! Ја сум про по текен ја играм одкога излегоа на флипери и се секава дека грчињата мали (и ја бев мал) плачеа после битка со мене :baeh: Аууу на псп ја имав оригинал и сеа стаив на нет и според Текен дата бејз сум бил 63 у сфет :wink: Иако 6кава ме разочара малце ... Донев грешка мислев дека и ти зема ПС3 :smir: П.С. Јоеу нема везе тоа со Текен и кој прв удира тепа за тоа треба скил само со едно комбо да завршиш партија а тоа не се праи лесно веруј, и фабле 2 мене некако не ми се свигаше ми стана монотона али ти терај таму и кажувај импресии за играта и добри левели итн. Ако сакате турнирче кажете Ам ин фор ит :smir:
П.С. Ја за ПЕС никад не би се тепал:smir: не сакам такви игри али не дека не би ги играл у друштво само ке бидам нуб и ке примам голови :pos2:
Хех, не би играл против 63тиот во свет.
Јас играв ко мал, без некој успех, сега ја земав 5кава и се билдам онака, за коа ќе ми дое друштво да ги газам...
Повеќе сум по Street Fighter, поточно SF4, доста ја извежбав. За PES, ќе играш од моја, таман ја и ти против Џои и Ert. Али ја не знам на гејмпад добро да играм. :devil3:
Како сакате ја сум за една добра партија -било што- :tv: Мац ја па одсекогаш сум ја мрзел Стрит никад не ми се фатила иако 4кава ја немам играно. ке ја чекам у супер стирт фајтер 4 издание да излезе овој месец мислам. Јоеу провери овде дали моеж да симнуваш заш ја преку лајв ја симнав па не сум сигурен преку нет како би одело http://majornelson.com/archive/2010/04/06/xbox-360-system-update-usb-memory-support.aspxХех, не би играл против 63тиот во свет.
Јас играв ко мал, без некој успех, сега ја земав 5кава и се билдам онака, за коа ќе ми дое друштво да ги газам...
Повеќе сум по Street Fighter, поточно SF4, доста ја извежбав. За PES, ќе играш од моја, таман ја и ти против Џои и Ert. Али ја не знам на гејмпад добро да играм. :devil3:
New XBOX 360 Dashboard Update 2010 April 6 with USB flashes and hdd support up to 16GB 2.0.9199.0. If yours console is banned. after this update you can install games again.
Одлично
Дали ова важи и за ХДД? Значи јас имам 120ГБ ХДД и ако играм сега со пиратска игра на нет и сум баниран,откако ќе го симнам апдејтот мојот хардрајв повторно ќе е во ред и 120ГБ ќе ми -бидат- вратени? :smir:
![]()
Излезе Splinter Cell: Conviction![]()
Едно прашање дали ке можам да ја одпакувам сплинтер цел конвикшн дека торентот шо го имам (партојте немаат парт 00 почнуват од 01) пред некое време исто имав таква игра па не можев да ја одпакувам.
Се работи за торентот од аренабг. ХЕЛП
а како сите до сега почнувале од 00? кога ке одам да го одпакувам ми вика немаш 00 парт.Логично е да почнува од 1!!!
Направив апдејт преку официјалната страна на мајкрософт. Си ставив обично стикче ми го препозна како хард диск па сега исталирам игра да видам дали ќе фура и така.
а како сите до сега почнувале од 00? кога ке одам да го одпакувам ми вика немаш 00 парт.