Европска Лига 2009/2010

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ја сум за Фулам.
Колку ми е мило што стигнаа до 1/2 финале,браво за нив.
Слично како Мидлзброу пред неколку сезони.
Само нека се пазат да не ги снајде после иста судбина како нив :wink:.

Инаку за Валенсија имаше 2 пенали на Жигиќ и имаше играње со рака уште во прво полувреме значи 3 пенали. Доколку одсудеја тука пенал играта ќе беше многу подруга. На Атлетико по вторпат не им досутуаат пенал поради играње со рака. Првиот пат беше против Галатасарај.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браво за Фулам иако само ме кутна 1 на кладилница сепак не требаше да играм за тимот што навивав,убав гол на Боби уште во 20 секунда и така заврши.
Инаку чист пенал за Валенсија не го свирна судијата а и имаше зад голот судија и тој ништо не сигнализираше незнам што гледаат.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи какви местенки имаше вчера и сето тоа поради кладилница. Ми кажаа дека волсбург е најуплатувана утамица за да победи а прими гол во 1 минута и така остана до крај на натпреварот. На валенсија не и досудија два пенала и тоа еден при самиот крај кој беше и најочигледен бидејќи жигич беше во гол шанса со глава да даде гол. Да искочија овие две уткамици како што се гледаше дека и ќе завршат да не умеша прсти кладилницат тогаш ќе доживеаја банкрот и поради таа причина мораше да има некое изненадување. Другите утакмици си завршија реално.

Ако има правда као што имаше правда откако на првиот натпревар ливерпол пртоив бенфика поведе и после тоа судијата на бенфика им подари два гола, па после ливепрул на домашен терен ги растури и докажа дека и таа утакмица е местена за кладилница, исто така очекувам фулам и атлетико да ги стигне таа правда бидејќи не заслужуваат според квлаитет што го имаат да играат во едно полуфинале а камоли во финале.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не дека имам нешто против Атлетико во спротива многу ми се допаѓа Агуеро како игра и имаа комплетно добар тим,успеа да ја задржи Валенсија на 2 шанси со тој офанзивен состав што играше аи Атлетико си имаше свои шанси кај што не ги послужи среќата.Но многу ми е криво,Валенсија ми е омилен тим,Виља што промаши:tapp:но и него може да му се случиу тоа.А Агуеро поради не бавно излегување при замена доби жолт картони сега нема да игра против Ливерпул.Така да по моја проценка Ливерпул-ХСВ финале.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Ебати Фуламо ебати БРАВО секоја чест. Стигна до полуфинале. Секоја фунта што Гадафи досега ја инвестирал во клубот сега им се враќа на навивачите. Замислете каква радост за еден просечен англиски клуб е да се стигне толку далеку во фудбалска Европа, а притоа да се елиминираат силни екипи како Волфсбург, Шахтјор, Јувентус...
За Атлетико мразам што се пласира оти онака кукавички изиграа на 0-0, а Валенсија повеќе напаѓаше и во двата натпревари. ХСВ стандардно, а за Бенфика мислев дека ќе изненади ама ништо. Моја, а верувам желба и на сите е финале Ливерпул-ХСВ на стадионот на ХСВ. Ќе биде јако!

M

Mario Gómez

Гостин
Петриќ е во одлична форма, плус до него го има Ван Гол...:tv:

Ако им се врати на Хамбург најголемата ѕвезда, Елира ќе бидат многу добри. А Јансен е надвор до крајот на сезоната, изгледа и светското ќе го пропушти, се надевав дека ќе игра на местото на Подолски. :(

Тука го имаат и Зе Роберто и Троховски... Се на се, добра екипа имаат ХСВ, само одбраната им е малце лабава, ко секоја германска екипа.:pos2:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Боби[Мкд];3464610 напиша:

Ако им се врати на Хамбург најголемата ѕвезда, Елира ќе бидат многу добри. А Јансен е надвор до крајот на сезоната, изгледа и светското ќе го пропушти, се надевав дека ќе игра на местото на Подолски. :(

Тука го имаат и Зе Роберто и Троховски... Се на се, добра екипа имаат ХСВ, само одбраната им е малце лабава, ко секоја германска екипа.:pos2:
Руд не смеј да игра?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Боби[Мкд];3464610 напиша:

Одлична одбрана имаат Хамбургер Розенал , Матијсен се одлични стопери ,Демел , Боатенг ... само проблемот е што играат премногу офанзивен фудбал и примаат доста голови :)
Омилена екипа ми се откако пратам фудбал ,а посебно во последниве сезони се ѕверки ,ќе освојат ЛЕ оваа година сигурен сум

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Многу сакам Фулам да освои...ама тешко таа работа :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Руд не смеј да игра?
Смее де како не смее, го пиша него, Ван Гол = Руд Ван Нистерлој. :tv:

Вака, така... пак Ливерпул (заедно со Фулам) ќе им ја спасува сезоната на Англичаниве, колку и да го критикуваа.

А Валенсија вчера беа уништени од судиите. :jaj:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мои фаворити се ХСВ....играат супер и играчите се во супер форма....Руд Ван Нистерлој е многу незгоден.....па ако се распука на натпреварот со Фулам тешко нив....

M

Mario Gómez

Гостин
Мои фаворити се ХСВ....играат супер и играчите се во супер форма....Руд Ван Нистерлој е многу незгоден.....па ако се распука на натпреварот со Фулам тешко нив....
Слаб е ХСВ, тројцата најдобри играчи: Јансен, Петриќ и Елија се повредени.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
сега кога удри рака еден од Атлетико, судијата го гледа на 2 метра од него, и пак не ја суди....... цццццццццц:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Гледав Атлетико - Ливерпул, и ќе кажам заслужена победа за Атлетико. Иако голот го дадоа малку на среќа, од безвезе ситуација, сепак беа многу подобри. Ливерпул не можеа 2-3 подавања да сврзат и имаа само една шанса во 85 мин., која ја одбрани голманот. Додека Атлетико имаше 3-4 добри шанси и доколку не беше Реина, сигурно ќе примеа повеќе голови.

А Хамбургер - Фулам, како што гледам според шансите, домаќините имале многу повеќе шанси, но не успеале да постигнат гол. Сега тешко дека ќе успеат да го победат Фулам, во Англија.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Мило ми е што изгуби Ливерпул, супер, сакам Атлетико да го земе трофејот :zamislen:

Kajgana Shop

На врв Bottom