Европска Лига 2009/2010

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Моите прогнози за вечерва пропаднаа фантастично :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Се да му еб*м на Волфсбург само та ме падна
Финале - Хамбург-Атлетико

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Чист пенал не дувна за Валенсија,а Виља нека се утепа што промаши.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Џабе им е и 10 судии да стаат.
Не дека ми е криво не навивам ни за едните ни за другите и за двата тима праеше грешки у офсајди ова она ама до олку не ми е сватливо.
Затоа ќе си остане:
СУДИЈА ПЕДЕР!:pusk:

Н

'Никола'

Гостин
Ах Волзбург, Волзбург...Ви фали тоа копилето Магат.:tapp:

В

Вори

Гостин
Од вакви судии ко гомнава,не ми се гледа фудбал!
Ја уништија Валенсија,да им ебам смрадовите посрани.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Фулам - ХСВ
Ливерпул - Атл. Мадрид

Не знам зошто, ама мислам дека ќе има англиско финале: Ливерпул - Фулам. Иако ќе има голема мотивираност и кај играчите на ХСВ, бидејќи финалето се игра во Хамбург, па Фулам ќе има потешкотии.

Н

'Никола'

Гостин
Фулам - Атл. Мадрид
Ливерпул - ХСВ

Не знам зошто, ама мислам дека ќе има англиско финале: Ливерпул - Фулам. Иако ќе има голема мотивираност и кај играчите на ХСВ, бидејќи финалето се игра во Хамбург, па Ливерпул ќе има потешкотии.
Другарче, ХСВ со Фулам игра полуфинале.:helou:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Фулам - Атл. Мадрид
Ливерпул - ХСВ

Не знам зошто, ама мислам дека ќе има англиско финале: Ливерпул - Фулам. Иако ќе има голема мотивираност и кај играчите на ХСВ, бидејќи финалето се игра во Хамбург, па Ливерпул ќе има потешкотии.
:tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Фулам - Атл. Мадрид
Ливерпул - ХСВ

Обратно играат.

ХСВ-Фулам
Ливерпул-Атлетико

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Многу луѓе ќе го колнат волзбург вечерва, заедно со мене:nerv:
Иначе ко што ми се виде, годинава имаше доста квалитетни голови во лига на европа, дури и поквалитетни од головите во ЛШ

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Англичаните го испушија у ЛШ,ама владеат во ЛЕ :icon_lol:

Мило ми е за Фулам и сакам да ги видам у финале. И само едно да прашам,полуфиналињата и двете ќе се играат у 9? Најарно ќе биде едното у 7,другото у 9,па да можеме и двете да ги гледаме,ама 90% сум сигурен дека ќе се у 9,кога веќе оваа рунда беа сите 4 меча во 9,сигурно и у 1/2 финале исто.

И мака ми е за Валенсија,ја сакам како екипа,одсекогаш имале добри фудбалери. Судиите ја дупат цела сезона во ЛЕ,ама па на крај и Виља кој зицер ко промаши..ццц... Како и да е ЛЕ не е за нив,здравје догодина у ЛШ да ги видиме :)

Н

'Никола'

Гостин
Ааааааа, како бе ХСВ 1:3??? До 90 беа 1:2, што убаво си ја заокружив на ливчето, ја имав од 2 до 3 гола. Не е фер, ми се лизна добра пара низ раце.:(

Е сега за ова мора да тепаат во полуфинале...

Kajgana Shop

На врв Bottom