Лига на Шампиони 2009-2010

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
И мене не ми е јасно..Значи ЕДНО полувреме изиграа подобро. Е сега ако 1>3, тогаш проверете си ја математиката од прво одделение.
Абе што се замарам бе, финале одиме...
Не знам,ама мое мислење е да не беше црвениот Баерн ќе лапнеше уште 1 минимум..Ама тоа е,не се за џабе и тие картоните..сега вие сте си у финале и со среќа нека ви е :)

B

Beck's

Гостин
Aман бе, на смеа го удри муабетот Мурињо, потоа и за Меси се пошали, односно за неговиот дуел против играч на терен.
pa i mene me zasmea so komentot,nego ovoj odma da skoka.Da vi eba mater Ovrebo i tocka.Iskren e Mou:smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
Што кажа за Меси? :xD:
Пишав на темата за Интер, али ај ке се повторам, го прашаа за него против Меси, ваљда мислеле за начинот на кој ке му се спротистави овој пат а он одговори : "Me against Messi ? Ends with 50-0 with me not touching the ball."

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Честитки до навивачите на Баерн , заслужено пројде. На гости подобро од дома изиграа.

I

InF3cTeD

Гостин
ако пројде Лион, си стојам на ветувањето, влагам угол гол во МВР и ја манијачам Јанкуловска :tv:
Со среќа кај Јанкуловска ЕКСПЕРТУ голем,пази убаво има мустаќи да не те гребне :tv:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Со среќа кај Јанкуловска ЕКСПЕРТУ голем,пази убаво има мустаќи да не те гребне :tv:

Тоа ти е....Што подобар експерт,толку поубава награда!!!!!

Кој е следниот мудрец??????

A

Alexander Nevsky

Гостин
Вака така Баерн си е во финале.Другите што ги испаднаа јбг повеќе среќа наредн пат:helou:
Утре очекувам пекол,гледам овие од барса се попалени а овие од Интер смирени делуваат.Мур дури и се зеза.Моите симпатии утре се за двете екипи само нека има фудбал а помалце тепање и такви работи ама тоа чисто сумљам дека ќе има.
И да требаше Ореборо пак да суди утре ама штета играат гзот овие од Уефа.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
па пројде ли бе слепци!!

најмизерни се овие швабиве, сами си зборат сами си одговараат, и ај не ме потете више, дркајте на финалето кое и онака 102.8% го губите.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
АПЕЛ ДО УПРАВАТА НА КАЈГАНА ФОРУМОТ....ЧЛЕНОТ BAZE SK ДА ДОБИЕ НАГРАДА-ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА!!!!!

ЅВЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:zver::zver::zver::zver::eek:lee:

Ја поддржувам номинацијата на Газе_Ск за првенец на кајгана генерација :zver:

Инаку ако им е некаква утеха на Лион - го запреа Робен... и тоа е нешто...

B

Beck's

Гостин
I want to play Inter, definitelyIt's better for us as a team. We can have difficulties against Barca

Arien Robben:tv:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па сеа кој дојде дојде... финале е и се е можно... после тоа што го доживеав како релативно млад навивач во 99та и 2001 знам како е ќе си се спремам со допинг... веројатно дупе пијан ќе ја глеам и се ќе биде во ред :tv:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
па пројде ли бе слепци!!

најмизерни се овие швабиве, сами си зборат сами си одговараат, и ај не ме потете више, дркајте на финалето кое и онака 102.8% го губите.
друц со ова и автоматски се шампиони,т.е ако гледаме на твоите предвидувачки вештини:salut:

Н

'Никола'

Гостин
друц со ова и автоматски се шампиони,т.е ако гледаме на твоите предвидувачки вештини:salut:
Како што тргнале работиве, на така се движи работава. Досега не погодил ништо.:pos2:
А иначе другари Баварци, погрешно го разбравте, човекот пиша дека ќе трчал гол ако Лион помине.:smir:
Шала на страна, се надевам на добро финале кој и да биде противникот.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Честитко за финалето на Баерн, сосема заслужено и со среќа:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom