Лига на Шампиони 2009-2010

B

Beck's

Гостин
In the run-up to tomorrow night's clash the Spanish press have carried reports of Mourinho's supposed business interests with Benquerenca, the referee for last week's clash in Milan. "I have no restaurant with anybody," responded Mourinho. "Maybe Pep has a restaurant in Oslo..."

:pos:
ovaj zimi se ludak e:kesa:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ДЕКА ЖИВЕЕМЕ ВО ИСТОРИЈА!!!!!

Е, ЗАТОА.............:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Абе уште со тоа комплексите????Па нели ги излечивте бе.......

Нема да коментирам ништо,само ќе си цитирам еден мој пост,кој беше по победата со Манчестер......

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Заслужено Баерн Минхен во финалето, честитки до фановите...
Очекувам Интер да му се придружи, ќе дознаеме за некој час :)

M

Mario Gómez

Гостин
Jbg, и се нафрлаат после ко мајмуни коа реков дека Баерн е втор најдобар тим во европа.

MADRID wait for us!:vozbud::vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Како тоа Манчестер бил подобар од Баерн?
И мене не ми е јасно..Значи ЕДНО полувреме изиграа подобро. Е сега ако 1>3, тогаш проверете си ја математиката од прво одделение.
Абе што се замарам бе, финале одиме...

M

Mario Gómez

Гостин
Лееј, па ќе објаснуваш, како можеме ние на експерти да им објаснуваме.

:tv: + :пијампиво: + baern = :vozbud::vozbud::vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3513881 напиша:
Лееј, па ќе објаснуваш, како можеме ние на експерти да им објаснуваме.

:tv: + :пијампиво: + baern = :vozbud::vozbud::vozbud:

Какво објаснување бе.......Доста јадеа гомна сите....Сеа малце нека го лапаат!!!!!!!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ ТИЕ БАЕРН........КОЛКУ СЕ ТАПА!!!!!!!!!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
a pisav negde dali toa laze ili ne:tapp: a ti kako seuste pateticen,ic ne mi e jasno.Druzeeeee 1 god pomina,Bayern veke stasa do finale,ostaj kompleksita vise:bilokojzbor:
Кога ќе ти постави тактика утре Жозе,има главата у ѕид да ја удирате....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Aман бе, на смеа го удри муабетот Мурињо, потоа и за Меси се пошали, односно за неговиот дуел против играч на терен.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
како нема да отиде, прваци се во ракомет, вицешампиони во фудбал, инфлатирале некој рукометари во F.F.F. и им јебаа семката на кутриве Ирци :tv:

најсериозно, грешка е голема, Баерн не требаше да се најде во полу, многу им се допушти... до пред 4-5 месеци тонеа, а сеа види :nesvest:
многу погрешно.

Милан да одигра ко што знаел некад во ЛШ, Интер да го повтори успехот од оваа година, Рома да ја скрши блокадата во 1/4, и четвртиот Јуве/Палермо/Самп бар 1/8 да избори, зависи кој ќе е, ако се првиве 1/4 мин.

п.с. Макун се враќа :vozbud:

ако пројде Лион, си стојам на ветувањето, влагам угол гол во МВР и ја манијачам Јанкуловска :tv:

не се знае ништо со овој отраканиов, па може и тоа да се деси, дали од self satisfaction,ко што споменав нерашчистена вратена услуга или нешто трето ќе видиме.

само незнам зашто Рицоли а поготово Росети испаднаа толку меки према Баварциве, а "нивните" судии ги осакатија.

п.п.с. кога е неспособен неговиот колега, Сеп ќе ја заврши работата со Бусака :tv::tv::tv:

ах ах, ми се одмили и фудбал и се, овие Лион ај шо неупотребуваат мозок па ни екстремитетите не ги користат.. како стигнале дотука ни они незнаат, Реал нека се лечат, испаднале од неуци.

ејјј Алтинтоп мајмуни ги праи !:nesvest:
шо тапаци бе, се прашувам што праеле во овие неколку тренинзи до вечерашниов меч, ова е анти фудбал без идеја и реализација да излезеш на меч у полу треба да јадеш суспензија!
е видете ги, фаќаат топка и обавезно играчот се враќа 2-3 метри поназад, никако не се решава да тргне напред, безцелни нафрлања, и после нека зимаат "слотовите", првенствата од ваков тип.

АПЕЛ ДО УПРАВАТА НА КАЈГАНА ФОРУМОТ....ЧЛЕНОТ BAZE SK ДА ДОБИЕ НАГРАДА-ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА!!!!!

ЅВЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:zver::zver::zver::zver::eek:lee:

Kajgana Shop

На врв Bottom