Лига на Шампиони 2009-2010

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Боби[Мкд];3494989 напиша:
Еве ги се јавија и лидерите во Италија кои губат од грчка екипа, и кои според интериста се на рамништето на Баерн.:tv:
требаше да изгубат кога им се укажа прилика да ја анулираат предноста на Интер, тоа беше замисла на Тинкерот и успеа во неа... за тој посрање трофеј и од Мики Маус не вреди да се потиш.

ако така кажал Исоно го стаам на игнор :tv:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
IOsonoINTERISTA не го тупи и ти многу бато, ќе ве видиме вечерва од што сте.

И баш многу сакам финале Баерн - Интер, па да видиме колку од Баерн би играле во Интер. :tv:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

И баш многу сакам финале Баерн - Интер, па да видиме колку од Баерн би играле во Интер. :tv:

Може!!!Една јака германско-италијанска пресметка.

M

Mario Gómez

Гостин
Милито, Балотели, Ето, Занети, Цезар, Маикон, Снајдер, Лусио, Самуел... се играчи за кои сите од управата на Баерн во моментов ќе си го дадат левото маде за да ги имаат.

Рибери, Робен... се единствени двајца играчи од Баерн кои Интер и другите поголеми европски екипи би ги земале.

Тоа се вика споредба, ти се допаѓа тебе или не. Тоа значи дека Интер е посилен од Баерн.

Немаш ништо во дискусиите освен што на сите им кажуваш дека биле смешни, патетични, провоцирале, не знаеле... Еве вака: најди еден истомисленик а да не е навивач на Баерн, па ќе речеме дека имаш аргументи.

И размисли малку колкава е веројатноста сите да не знаеме само ти да знаеш.
Веруј дека не би сакал такви искомплексирани играчи како што има Интер, непослушни детишта како Балотели не ми требаат.

Единствено, Цезар(што плукате по него) и Шнајдер би ги зел. Не земаат од клубот играчи над 30 години.:tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476

Смее ли човек да си каже свое мислење. Ако дискутирате дискутирајте, не почнувајте со фаил, тупење, плачење, смеење.... мое мислење е тоа, ако имаш поразлично да го видиме, пиши го.

Ова вечерва е како: ќе видите вие на учителката. Демек ако не ја поминете Барса а ние го поминеме Лион, ние сме појаки. Се надевам дека ќе се сретнеме и јас. А дали ќе ја поминеме Барса, и тоа се надевам. Ама нема да биде срамота ако не ја поминеме, сите се свесни дека Барса е најдобра екипа во моментов.

Боби[Мкд];3495025 напиша:
Веруј дека не би сакал такви искомплексирани играчи како што има Интер, непослушни детишта како Балотели не ми требаат.

Единствено, Цезар(што плукате по него) и Шнајдер би ги зел. Не земаат од клубот играчи над 30 години.:tv:
По Цезар не плукам а Балотели и мене не ми треба во Интер. За квалитет зборувавме, не за трансфер пазар. По квалитет, овие сите влагаат во прва постава на Баерн, глатко.

M

Mario Gómez

Гостин
Смее ли човек да си каже свое мислење. Ако дискутирате дискутирајте, не почнувајте со фаил, тупење, плачење, смеење.... мое мислење е тоа, ако имаш поразлично да го видиме, пиши го.

Ова вечерва е како: ќе видите вие на учителката. Демек ако не ја поминете Барса а ние го поминеме Лион, ние сме појаки. Се надевам дека ќе се сретнеме и јас. А дали ќе ја поминеме Барса, и тоа се надевам. Ама нема да биде срамота ако не ја поминеме, сите се свесни дека Барса е најдобра екипа во моментов.
А што е доказ дека сте појјаки? Дека имате според тебе "појаки " играчи?

И ти не ми си јасен?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
[quote='Боби[Мкд];3495035']А што е доказ дека сте појјаки? Дека имате според тебе "појаки " играчи?

И ти не ми си јасен?[/quote]

Да. Мислам дека тоа е мерило за кој е појак.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322

Грешно ме разбра. Дискутирај си, за тоа сме тука. :)

Ама, да не почне работава во овај правец, кој абе ние имаме најдобри играчи, што ви е на вас, секој ден си го :drk::drk::drk::drk::drk::drk: на нив.

Или да те прашам кој е најдобар во Интер, а истиот тој играч да не игра вечерва. :tv:

Фудбал е ебате, сакаме сите да гледаме убав фудбал. А фудбалот е колективна игра, нема двајца-тројца. Има 11 играчи. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Вечер мислам дека Интер ќе победе минимално со 1-0 или натпреварот ќе заврши без голови, 0-0. Мислам дека Мурињо ќе извади добра тактика за да ги запре Меси и Чави, па со добар резултат би се обидел да парира на Ноу Камп, но тоа ќе биде многу тешко . . .

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Грешно ме разбра. Дискутирај си, за тоа сме тука. :)

Ама, да не почне работава во овај правец, кој абе ние имаме најдобри играчи, што ви е на вас, секој ден си го :drk::drk::drk::drk::drk::drk: на нив.

Или да те прашам кој е најдобар во Интер, а истиот тој играч да не игра вечерва. :tv:

Фудбал е ебате, сакаме сите да гледаме убав фудбал. А фудбалот е колективна игра, нема двајца-тројца. Има 11 играчи. :)
Се тоа во ред ама ти влезе во дискусија помеѓу мене и Боби за тоа кој играчи од Интер би играле во Баерн и обратно. Се разбира дека е колективна игра, и Лион има шанси да стане првак ако одигра најдобро.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
INTER J. Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Motta, Sneijder, Pandev, Eto'o, Milito. Bench: Orlandoni; Stankovic, Marco Materazzi, Balotelli, Cordoba, Chivu, Muntari. BARCELONA: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Messi, Ibrahimovic, Pedro. Bench: Pinto, G. Milito, Márquez, Touré, Krkic, Abidal, Henry.

M

Mario Gómez

Гостин
Да. Мислам дека тоа е мерило за кој е појак.
Незнам колку си во право, ТИМОТ е важен, мотивираноста и менталитетот, поединците се само марионети и жртви на тимската игра. Не имам никаква намера да провоцирам, и целава ова работа произлезе од еден мој ироничен пост кој предизвика бурна реакција и споредување со Рома од твоја страна. Али тотално ме иритираат постови во кој што намерно или ненамерно го деградирате Баерн.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Вечер мислам дека Интер ќе победе минимално со 1-0 или натпреварот ќе заврши без голови, 0-0. Мислам дека Мурињо ќе извади добра тактика за да ги запре Меси и Чави, па со добар резултат би се обидел да парира на Ноу Камп, но тоа ќе биде многу тешко . . .
Го пишав ова и кој видов дека и некој друг пишал, го избришав! 100% се согласувам со тебе!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
οфицијален од уефа.цом

Интер

Цезар
Маикон----Лусио----Самуел----Занети
Мота----Камбијасо----Пандев
----Снајдер----