Лига на Шампиони 2009-2010

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:fcb2:

Се вративме назад во живите. Ајде да видиме вГаал до каде ќе го турка неговиот концепт.
Овоа ти се вика враќање од мртвите или на италијански АРИВИДЕРЧИ ЈУВЕНТУС:)
18 Декември т.е наредниот петок!

18.12.2009
12.00CET

Незнам дали е тоа 12ч по наше, или 13ч ?
Мислам дека ако е 12ч Central European Time е 13ч кај нас ама не ме фаќај за збор

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Милан треба на реал да им се заблагодари затоа што самите не успеаја да го заслужат пласманот за понатака.

За утре Интер се далеку поголеми фаворити но се виде дека нетреба да се потценат русите затоа што играат многу солидно. Ако Интер отпадне јас мислам дека Мурињо може да си даде слободно оставка.

Давор, Кој се надеваше вечерва Јувентус дека ке Губе ?:nesum:
Искрено јас иако не навивам за Баерн

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ако отпадне Интер ја мислам дека FIGC ќе треба да го суспендира Калчото на неодредено време...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Bayern Svaka Cast,pokazaa deka mozat da bidat nezgodni protivnici..nikogas ne bile podobori od Juve ali toa e .. : / utre se nadevam deka inter kje tepa ... :wink:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Овоа ти се вика враќање од мртвите или на италијански АРИВИДЕРЧИ ЈУВЕНТУС:)

Мислам дека ако е 12ч Central European Time е 13ч кај нас ама не ме фаќај за збор
CET е нашето време. GMT (Гринич) e нашето минус еден саат. Во Англија се GMT.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
лмфао како бе никогаш не биле подобри од јуве? израмнети се во меѓусебни горе доле а баерн има каде каде повеќе титули во европа.

за вечерва па да не праиме муабет. само се надевам дека ќе може да ја повторат играва кога ќе треба и дека не беше една епизода

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
лмфао како бе никогаш не биле подобри од јуве? израмнети се во меѓусебни горе доле а баерн има каде каде повеќе титули во европа.

за вечерва па да не праиме муабет. само се надевам дека ќе може да ја повторат играва кога ќе треба и дека не беше една епизода
:bravo::bravo::bravo:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Brilliant Bayern blow Juve away
Кусо видео со головите на УЕФА страната и подолг преглед на вечерашното дерби.

Инаку од вечерва знаеме дека првите места од групите А до Д отидоа за: Бордо, Манчестер, Реал и Челзи а вторите за Баерн, ЦСКА, Милан и Порто.

Ќе биде интересно веќе од 1/8 финале со оглед на тоа што Барса, Интер, Лион, Фиорентина, Арсенал, Севиља се во игра... Утре вечер ќе знаеме повеќе околу можните комбинаторики...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
За Арсенал и за Севиља се сигурни првите позиции (освен ако Севиља изгубат од најслабиот според мене Ренџерс годинава а уринеа да победи). За другите утре ќе видиме кој и како ќе е!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.915
Поени од реакции
23.333
koj ke vidam crnec so bel k.r togash milan ke bide podobar od real
ne tresete gluposti
klasi se vo pitanje

Yep ги видовме класите на Бернабе :tv:

јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?
- по се изгледа не... дали со таква очајна игра Милан може да се нарече конкурент за ЛШ.
не штима нешто во Калчо екипите.
Али со игрите во Мадрид и Марсеј да, или грешка сум а? Еден натпревар е мерило ??
Милан кога го победи марсеј во гости 1-2 јас бев 10000000 % сигурен дека ке одиме понатамо.

бјанконерите потфрлиа вечерва али не значи дека треба да се откажам од нив а миланези и интераши ке ве плеснат во наредна фаза и тоа добро ке ве пуштат на земја не сте ништо подобри од нас

Моментално сме и во ЛШ и во Италија, и мие и Интер.
Така да...... Главата горе и у Четврток пред ТВ :smir:

И Баерн беше пациент на Јуве, ама трагично заврши за Јуве. Да не се изгорите и вие :smir:
Баерн никад не бил пациент на Јуве, Баерн бил пациент на Милан. Како и бебињата, кои ги посакувам у 1/8 финале, е после у 1/4 финале нека ни падне кој сака

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Еве типичен пример е постот над мене зошто сакав да отпаднат Милан уште сега:)
Извадија нерешено на Цирих и најјаки се сега си мислиш освоија ЛШ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom