Што бе педерски се протнале? Во група Реал први со 13 бода (од кои изгубија од Милан на домашен терен и втор патодиграа нерешено), Милан има 9 бода.Што ти значи германска работа значи Јуве отпадна, Милан најпедерски ќе се протне.
Не биди патетичен ти се молам.Samo da slusnam navivac na Milan da sere za Real, gi pusti da tepaat vo megusebnite dueli i odigra protiv marsej. Sramota e milan da pomine ne moze eden zirich da tepa, mestaci.
Ни се филмам ни нешто слично. Реално гледам дека на Милан друг му ја заврши работата. Да неможе Цирих на 2 утакмице да се тепа е срамота.Што бе педерски се протнале? Во група Реал први со 13 бода (од кои изгубија од Милан на домашен терен и втор патодиграа нерешено), Милан има 9 бода.
И што е тука протнување?
Ајт молимте не се филмај.
Честитки до најдобрите 16 екипи во Европа! :cveke:
Не викам дека не е срамота. И мене ме нервира што против многу послаб тим покажа неквалитетна игра.Ни се филмам ни нешто слично. Реално гледам дека на Милан друг му ја заврши работата. Да неможе Цирих на 2 утакмице да се тепа е срамота.
дечко ја гледаше ти вечерва Цирих - Милан ?Срамота за Италијанскиот фудбал е Јувентус.
Поздрав до сите навивачи на Милан. FORZA MILAN!!!
koj ke vidam crnec so bel k.r togash milan ke bide podobar od realНе викам дека не е срамота. И мене ме нервира што против многу послаб тим покажа неквалитетна игра.
Ама дека Милан се протнал... жими таквото.
Милан имаше катастрофален почеток сезонава воопшто и во калчо и во серија а.
НО не знам точно колку натпревари нема загубено. Одлична серија имаме. И нерешено не е пораз. Така да сосема залужено во најдобрите 16 е.
И плус појак е од Реал )
Милан е во осминафинале, Јуве е во Европа лига :salut:дечко ја гледаше ти вечерва Цирих - Милан ?
проблемот не е само кај Јуве...
јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?Браво за ЦСКА заслужи да оди во осминафинале а Челзи можеше да победи, му дадоја бод на никаквине...
Милан е во осминафинале, Јуве е во Европа лига :salut:
Оди една страна назад АЛО !!!јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?
- по се изгледа не... дали со таква очајна игра Милан може да се нарече конкурент за ЛШ.
не штима нешто во Калчо екипите.
То е то свашта има по форумовАко не приметуваш ги претера границите со твојата некултура.
Еднаш си интересен ако напишеш во една тема, ама не и 10ти пат да ми се курчиш.
Не си ич забавен.
Копиљ ниеден.