SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Дали ние сме големи малери или тие тренирале со господАман бе господе.. Шо среќа ке имаа.

Ајде мора уште еден гол да дадеме!:tv:
Дали ние сме големи малери или тие тренирале со господАман бе господе.. Шо среќа ке имаа.
Никако да се помират со тоа ме бануваа од темата зошто ги соочив со вистината:pos2::pos2::pos2:Марсеј освен голот ништо посериозно не направи, одбраната и средниот ред одлично бранеа, само за време на голот што го примивме. Како може да го оставаат сам играч на 2 метри до својот гол, не ми е јасно. Имаше офсајд, но не смееа да си дозволат таков кикс. Марсеј се ранливи на контри, мора да го користиме тоа. Марсело бескорисен, се надевам во второ ќе го извадат. Добро прво полувреме со неколку шанси кои требаше да се претворат во гол, но што е тука е, во второ мора да се искористи експлозивноста на Роналдо, и при некоја контра да им даеме гол.
п.с Милан губи, резултат што ептен ни оди во прилог.
Ццц абе рано е за честитки не прај малерЧестито нека ни е идењево понатаму.Да бидеме реални
![]()
Значи како знам еј псссс,роналдо најболи еАјде дечки со среќа вечер да тепате и се се знае кој ке даде гол вечерва не треба да повторувам:wink: позз
потполно си во правомн слабо некако ми игра чаби алонсо иначе роналдо многу се праи,наместо акции да праи он зема се фолира дрибла се праи некој ко у циркус да е
Што толку добро виде во Марсело ? Бескорисен ми е мене на натпреваров, за вас не знам.браво одлично прво полувреме... КАКОВ ГОЛ НА РОЛАНДО!!!! УУУААААООООО...
одлична игра на скоро сите кај нас освен рамос,таиво и нианг си играат со него ко мало дете... рафаел маестрално игра баш тоа што се бара од плејмејкер како него :wink:
единствено што ме изненадува пријатно дефинитивно е марсело еден од најдобрите до сеа, многу подвижен, и конечно до сеа прва утакмица да игра со мозок,не ми се веува браво,влијаеле кудењата од нас веројатно
ајде второ може и да им пуштиме да тепаат марсеј дедо мики да испадне![]()
![]()
![]()
не знам зошто ама многу добро се движи оваа утакмица, и плус не се себичи ко претходните 5-6 утакмици...Што толку добро виде во Марсело ? Бескорисен ми е мене на натпреваров, за вас не знам.![]()
Ви реков ќе се молите на нас сеаМора да тепате ако не сакате :baeh::kesa: хахха