Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Честито нека ни е идењево понатаму.:)Да бидеме реални:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Марсеј освен голот ништо посериозно не направи, одбраната и средниот ред одлично бранеа, само за време на голот што го примивме. Како може да го оставаат сам играч на 2 метри до својот гол, не ми е јасно. Имаше офсајд, но не смееа да си дозволат таков кикс. Марсеј се ранливи на контри, мора да го користиме тоа. Марсело бескорисен, се надевам во второ ќе го извадат. Добро прво полувреме со неколку шанси кои требаше да се претворат во гол, но што е тука е, во второ мора да се искористи експлозивноста на Роналдо, и при некоја контра да им даеме гол.

п.с Милан губи, резултат што ептен ни оди во прилог.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Марсеј освен голот ништо посериозно не направи, одбраната и средниот ред одлично бранеа, само за време на голот што го примивме. Како може да го оставаат сам играч на 2 метри до својот гол, не ми е јасно. Имаше офсајд, но не смееа да си дозволат таков кикс. Марсеј се ранливи на контри, мора да го користиме тоа. Марсело бескорисен, се надевам во второ ќе го извадат. Добро прво полувреме со неколку шанси кои требаше да се претворат во гол, но што е тука е, во второ мора да се искористи експлозивноста на Роналдо, и при некоја контра да им даеме гол.

п.с Милан губи, резултат што ептен ни оди во прилог.
Никако да се помират со тоа ме бануваа од темата зошто ги соочив со вистината:pos2::pos2::pos2:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Честито нека ни е идењево понатаму.:)Да бидеме реални:)
Ццц абе рано е за честитки не прај малер :)
Миланезите мораат за нас да навиват сега и нив не им е лесно :pos: :pos:
Требаше да дадеме гол после стативата на Роналдо ако не беше.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
мн слабо некако ми игра чаби алонсо иначе роналдо многу се праи,наместо акции да праи он зема се фолира дрибла се праи некој ко у циркус да е

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
мн слабо некако ми игра чаби алонсо иначе роналдо многу се праи,наместо акции да праи он зема се фолира дрибла се праи некој ко у циркус да е
потполно си во право :toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
браво одлично прво полувреме... КАКОВ ГОЛ НА РОЛАНДО!!!! УУУААААООООО...
одлична игра на скоро сите кај нас освен рамос,таиво и нианг си играат со него ко мало дете... рафаел маестрално игра баш тоа што се бара од плејмејкер како него :wink:
единствено што ме изненадува пријатно дефинитивно е марсело еден од најдобрите до сеа, многу подвижен, и конечно до сеа прва утакмица да игра со мозок,не ми се веува браво,влијаеле кудењата од нас веројатно :)
ајде второ може и да им пуштиме да тепаат марсеј дедо мики да испадне :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
браво одлично прво полувреме... КАКОВ ГОЛ НА РОЛАНДО!!!! УУУААААООООО...
одлична игра на скоро сите кај нас освен рамос,таиво и нианг си играат со него ко мало дете... рафаел маестрално игра баш тоа што се бара од плејмејкер како него :wink:
единствено што ме изненадува пријатно дефинитивно е марсело еден од најдобрите до сеа, многу подвижен, и конечно до сеа прва утакмица да игра со мозок,не ми се веува браво,влијаеле кудењата од нас веројатно :)
ајде второ може и да им пуштиме да тепаат марсеј дедо мики да испадне :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Што толку добро виде во Марсело ? Бескорисен ми е мене на натпреваров, за вас не знам. :toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Што толку добро виде во Марсело ? Бескорисен ми е мене на натпреваров, за вас не знам. :toe:
не знам зошто ама многу добро се движи оваа утакмица, и плус не се себичи ко претходните 5-6 утакмици...
ајде почнаа бегам да гледам се пишуваме после :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom