- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 546
- Поени од реакции
- 78
Ili da ne se vika CAk NorisДругар ти да не се вика Нострадамус..
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ili da ne se vika CAk NorisДругар ти да не се вика Нострадамус..
SE SOGLASUVAM !Jaс Рамос не можам да го трпам .. Се полошо и полошо игра..
J.Zanetti ти си друже, уствари ACAB бил само напраил copy/paste од негоbwin...и нереалното станува реално !!:smir:
Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.Ќе морам да правам нов јузер...овој Рамос веќе неможам да го гледам колку е смешен...што му се дешава на типот бе?![]()
Не сери бе сам го измислив :pos2:J.Zanetti ти си друже, уствари ACAB бил само напраил copy/paste од него![]()
Profesionalci se be,i plus tie ne se nerviraa za golot za ona sto mu napravi zbleno na Raul.Site navivaci na Real mozat da kazat deka ne sme uigrani i deka nekoi poednici igraa slabo.A ne da mi kazuvaat prikazni deka sme dupka a do pred 2 saata ne podua so falbi i potcenuvanja.Епа ај дајте некој пост да видам кај шо велите дека ќе биде наместена и вака дека ќе испаднит.
Не.
Сите велевте дек ќе се десит дебакл, а сега мојте до утре да зборвите дека е наместена, ама не е. Да беше наместена, Раул, Кака... Рамос, не ќе се нервираја онака.
:pipi2:
Sigurno nema da se smeskaat kako budali na terenot !! ti si go pratis Milan,jas Real,nemoze da mi kazes za Kasilijas,posmesni golovi nikogas ne e primal,ako ne go dadase Pirlo toj gol sigurno ke imase drug vo skoro vreme,vtoriot gol e smesen,isto i tretiot koj go ostavi pato da si ja primi tolku lesno topkata,topkata na kasilijas mu minuva nekolku santima nad levata raka,a toj desnata ja krenal barajki ofsajd:kesa:
BWIN NA DRESOVITE 1-2 VO KLADNILNICA !
Мислам дека треба да го заземе местото на Албиол...а Дренте на местото на Марсело...уште една утакмица каде тој е силован! :kesa:Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.