Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе морам да правам нов јузер...овој Рамос веќе неможам да го гледам колку е смешен...што му се дешава на типот бе?:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Бензема катастрофа !

Втор испит втор пад ни е ова. :nenene:

Инаку... нема збор за местена... изгубивме поштено.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе морам да правам нов јузер...овој Рамос веќе неможам да го гледам колку е смешен...што му се дешава на типот бе?:toe:
Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
J.Zanetti ти си друже, уствари ACAB бил само напраил copy/paste од него :pos:
Не сери бе сам го измислив :pos2::)

Инаку за утакмицава,Реал беа дупиња,Милан си изигра поштено,па и тој па Роналдињо се повампири бе мајката...Дида беше филингот со неговите “одбрани“ :pos2:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Drenthe играше добро, али уште 300 милиони пак нема да можете со Милан...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Епа ај дајте некој пост да видам кај шо велите дека ќе биде наместена и вака дека ќе испаднит.
Не.
Сите велевте дек ќе се десит дебакл, а сега мојте до утре да зборвите дека е наместена, ама не е. Да беше наместена, Раул, Кака... Рамос, не ќе се нервираја онака.
:pipi2:
Profesionalci se be,i plus tie ne se nerviraa za golot za ona sto mu napravi zbleno na Raul.Site navivaci na Real mozat da kazat deka ne sme uigrani i deka nekoi poednici igraa slabo.A ne da mi kazuvaat prikazni deka sme dupka a do pred 2 saata ne podua so falbi i potcenuvanja.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Sigurno nema da se smeskaat kako budali na terenot !! ti si go pratis Milan,jas Real,nemoze da mi kazes za Kasilijas,posmesni golovi nikogas ne e primal,ako ne go dadase Pirlo toj gol sigurno ke imase drug vo skoro vreme,vtoriot gol e smesen,isto i tretiot koj go ostavi pato da si ja primi tolku lesno topkata,topkata na kasilijas mu minuva nekolku santima nad levata raka,a toj desnata ja krenal barajki ofsajd:tapp::kesa:
BWIN NA DRESOVITE 1-2 VO KLADNILNICA !

Mozhe i zatoa na Milan im go ponishtija golot , za da se primeti pojkje deka e " mestena " utakmicava a ? Nemoj da tresesh zeleni osven ako nemash 14 godine postov e sramota ! Izgubivte shto izgubivte toa e toa , samo e sramno da ja barash pri4inata za porazot u toa deka utakmicata e mestena ( smeshno e ) .. btw alal neka mu e na toj pogore shto kazha deka real sa 0 bez Crynaldo ne deka toa e mnogu vistina tuku loshoto e shto tipot e naviva4 na Real ako primetiv dobro :pos2: mnogu mudro zaprimetil xaxaxa :smir:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Тоа е ЛШ. И аутсајдерите можат да изненадат.:helou:

На Сан Сиро ке биде далеку подобро, верувајте.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.
Мислам дека треба да го заземе местото на Албиол...а Дренте на местото на Марсело...уште една утакмица каде тој е силован! :kesa:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Рамос игра како да нема 3 грама мозок, најобична ситуација знае да искомпликува и усере до максимум, не знам дали е да позицијата, ама неговото развивање како играч тргна у многу погрешна насока. И да, ја не би извадил еден од Албиол/Пепе за да игра Рамос централен, менталниот склоп моментално му е далеку од дефанзивец, да научи да игра малку порационално, може и ќе биде добар десен бек некоаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom