- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 546
- Поени од реакции
- 78
Ili da ne se vika CAk Noris :helou:Другар ти да не се вика Нострадамус..
Ili da ne se vika CAk Noris :helou:Другар ти да не се вика Нострадамус..
SE SOGLASUVAM !Jaс Рамос не можам да го трпам .. Се полошо и полошо игра..
J.Zanetti ти си друже, уствари ACAB бил само напраил copy/paste од негоbwin...и нереалното станува реално !!:smir:
Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.Ќе морам да правам нов јузер...овој Рамос веќе неможам да го гледам колку е смешен...што му се дешава на типот бе?
Не сери бе сам го измислив :pos2:J.Zanetti ти си друже, уствари ACAB бил само напраил copy/paste од него
Profesionalci se be,i plus tie ne se nerviraa za golot za ona sto mu napravi zbleno na Raul.Site navivaci na Real mozat da kazat deka ne sme uigrani i deka nekoi poednici igraa slabo.A ne da mi kazuvaat prikazni deka sme dupka a do pred 2 saata ne podua so falbi i potcenuvanja.Епа ај дајте некој пост да видам кај шо велите дека ќе биде наместена и вака дека ќе испаднит.
Не.
Сите велевте дек ќе се десит дебакл, а сега мојте до утре да зборвите дека е наместена, ама не е. Да беше наместена, Раул, Кака... Рамос, не ќе се нервираја онака.
:pipi2:
Sigurno nema da se smeskaat kako budali na terenot !! ti si go pratis Milan,jas Real,nemoze da mi kazes za Kasilijas,posmesni golovi nikogas ne e primal,ako ne go dadase Pirlo toj gol sigurno ke imase drug vo skoro vreme,vtoriot gol e smesen,isto i tretiot koj go ostavi pato da si ja primi tolku lesno topkata,topkata na kasilijas mu minuva nekolku santima nad levata raka,a toj desnata ja krenal barajki ofsajd:kesa:
BWIN NA DRESOVITE 1-2 VO KLADNILNICA !
Мислам дека треба да го заземе местото на Албиол...а Дренте на местото на Марсело...уште една утакмица каде тој е силован! :kesa:Не игра на својата природна позиција, следната утакмица треба да одмара, Арбелоа да игра.