Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe brat ne gledas li deka deliva mnogu meko da ne recam naivno... nema cvrstina ko ke zastane i da nema minenje kaj nego,zar ne svakas?
vidi kao sto spomnav vidic terry ili puyol kako deluvaat koga ke mu se zalepi na nekoj dusa mu vadi ne moze da mrdne, dodeka toa jas kaj albiol do sea ne go vidov

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.852
Ima vreme ke go vidis i toa, ne se sekiraj. I Benzema iako dosega nisto ne pokaza i on ke gi pokaze svoite kvaliteti posto gi ima. Sega za sega mnogu isplaseno igra Benzema, mi izgleda kako malo dete vo prodavnica za igracki koe na znae kaj da odi i sto da pravi.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ima vreme ke go vidis i toa, ne se sekiraj. I Benzema iako dosega nisto ne pokaza i on ke gi pokaze svoite kvaliteti posto gi ima. Sega za sega mnogu isplaseno igra Benzema, mi izgleda kako malo dete vo prodavnica za igracki koe na znae kaj da odi i sto da pravi.
kazav za albiol mu davam vreme ama benzema ne mi go spomnuvaj TE MOLAM...
igra bez kompas mu pokaza Huguain kako se se igra igrata kako napgac i bez topka vo prostor i so topka.... TOLKU

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.852
igra bez kompas mu pokaza Huguain kako se se igra igrata kako napgac i bez topka vo prostor i so topka.... TOLKU
Se slozuvam so tebe deka Higuain e podobar, no nesmees da go osporuvas kvalitetot na Benzema. Sepak pipita e 3 sezoni vo Real a Benzema 3 meseci.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А ти текнуе како играше Игуаин кога дојде во Реал? Половина свет се чудеше што бара ова момче со хомо фризура во Реал, арно ама со тек на време си дојде на своето, не се сомневам дека со Бенезема ќе биде исто.

И глупо е да се зборува лошо за Албиол, он ако не е стабилен не знам кој е, со оглед на тоа шо како леви бекови до него ги има Марсело и Дренте, Албиол e одличен, ама најчесто мора да игра одбрана за двајца, па он испаѓа крив.

Индивидуалците во одбраната сами по себе не се лоши. целиот тим брани лошо, не знам дали е оти игравме со Ваљадолид и речиси цела утакмица имавме водство, ама притисокот на противничка половина кој го бара МП речиси и да го немаше, како и претходните сезони многу лесно се стига до наша половина, безмалку со еден пас, па Пепе и Албиол се константно изложени на притисок, најубаво се виде тоа со Севиља, не толку со Ваљадолид пошто се тиња екипа.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ај ај знам зашто толку не го сакаш Бензема :wink:

Он навива за Фиорентина и лани имаа лоша средба со Бензема им даде едно педерско голче (на сред акција на Лион еден од играчите на фиорентина легна на земја и овие је ја исфрлија топката во аут =фер-плеј= и Лион постигна гол и од 0-2 за Рома израминја 2-2 Лион ) И за тоа дечкото е толку нафуран на Бензема ....Не му замеравајте ќе го биде Бензема еее уште 2-3 пати да ја избриче главата и ќе почне да игра :icon_lol:

Ps Го најдов и видеото

пааа негде кај 4та минута!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ооо миланезиве се разиграја, ја свртија против рома :tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Асистенцијата на Чаби повеќе ме пали отколку лобот на Игуаин.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па и овој спортденес се замара со вакви глупости.Не читајте македонски сајтови додека не слушнете на официјална страница.Зборувам за било каква вест поврзана за Реал.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хахаха јака фора со вештерот...него ќе ги тепаме ли Милан?:toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ај ај знам зашто толку не го сакаш Бензема :wink:

Он навива за Фиорентина и лани имаа лоша средба со Бензема им даде едно педерско голче (на сред акција на Лион еден од играчите на фиорентина легна на земја и овие је ја исфрлија топката во аут =фер-плеј= и Лион постигна гол и од 0-2 за Рома израминја 2-2 Лион ) И за тоа дечкото е толку нафуран на Бензема ....Не му замеравајте ќе го биде Бензема еее уште 2-3 пати да ја избриче главата и ќе почне да игра :icon_lol:

Ps Го најдов и видеото

пааа негде кај 4та минута!
iskompleksiran penzioner... :pos2: :pos2: :pos2:
mali GROW UP... i koga mislis deka si psihicki i na godini dorasnat i koa go polozis ТЕСТОТ ЗА ГЛУПОЌА javi se, pa da razmislam dali da ti odgovoram...
aj sea gitla od tuka imas svoj sopstven PENZIONER DOM :pipi:

p.s. izvinete decki za ova off topik e ama deckoto lani zamarase cela godina go znam mnogu dobro ne mu obrakajte vnimanie i vo negoviot penzinerski dom negovite ne go sakaat taka da...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
iskompleksiran penzioner... :pos2: :pos2: :pos2:
mali GROW UP... i koga mislis deka si psihicki i na godini dorasnat i koa go polozis ТЕСТОТ ЗА ГЛУПОЌА javi se, pa da razmislam dali da ti odgovoram...
aj sea gitla od tuka imas svoj sopstven PENZIONER DOM :pipi:

p.s. izvinete decki za ova off topik e ama deckoto lani zamarase cela godina go znam mnogu dobro ne mu obrakajte vnimanie i vo negoviot penzinerski dom negovite ne go sakaat taka da...
А ти више си го положил?
Димче само кажа што имаше нигде не те навреди

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Po sho ne bev doma edno 2 nedeli,prvo da cestitam na pobedava, a posle da gi prasam tie so gi kritikuvaat Pepe i Albiol kade vidoja nivni greshki za golovite vcera?!?!?!Prviot gol,sloboden,svaka cast na deckoto,majstorija.Vtoriot gol im ja poklona Alonso topkata,avtomatski izlegoja 2 na 2,ovaj povlece levo,mu ja protna na pepe niz noze, i gol?!A so trebase da pravi lass,koga igra destruktivec,da gi ostava da odat do v gol?Pa zatoa e i staven da pravi fauli,da umrtvi igra na protivnici,toa mu e rabota.Anegovoto znaenje so topka doagja kako plus vo igrata......I ne mi e jasno ste zapnale slabo pobeda,4-2 koj rezultat!?Ubavo iskomentira ne vidov koj beshe,ke se kinat za so valladolid koj mozat da go pobedat i da igra castilja...taka da kulirajte,mislite ni se kon milan,pa da pobedime,i da spieme mirno........
p.s Ovaj vracarov posna da me plasi:ija::ija::ija:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom