Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум многу по сериите ама оваа ја гледам,сестра ми ја сака повеќе па јас седнувам со неа понекогаш.И омилен лик ми е таа ненормалната што им влегува преку балкон.Ако некогаш решам да станам манијак,ќе гледам како нејзе да бидам, многу е пријатна.

Некој спомна на FOX TV дека ја емитуваат...Вистина е ова,и до која сезона се стасани???

Нај закон од воа американскиве серии ми е ваа
ликовите си се сите на место, има интересна содржина итн итн :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
и ја си ги симињам од мрежа епизодите а за на ТВ незнам ни дека го давале

Споено.

Внимавајте кога отворате тема и воведите не ги копирајте дирекно од Google translate. Обичен пост, секако може, но воведот во темата да биде јасен.

Continue...

Некој спомна на FOX TV дека ја емитуваат...Вистина е ова,и до која сезона се стасани???

На нашите FOX не ја даваат, ако имаш DreamBOX ондак е друга прича. Инаку снимени се 6 сезони, а се платени за снимање уште две.

Гледам А1 после втора сезона го прекинаа. Ќе продолжи пак со емитување?

Да, пишав горе, ќе оди на А2 отсега, ама не знам од кога ќе почне

Многу јака серија , Чарли ми е идол. Супер е серијата релаксирачка , да те насмее ,едноставно да ти го разубави денот.

Си ги симнав од 2 сезона натака. Сега А1 можат да ми се фатат за Стојко. Кој ги ебе. Ќе ти ебам умрената телевизија ќе ти ебам, ќе ги чекам јас нив...

Јас не сум многу по сериите ама оваа ја гледам,сестра ми ја сака повеќе па јас седнувам со неа понекогаш.И омилен лик ми е таа ненормалната што им влегува преку балкон.Ако некогаш решам да станам манијак,ќе гледам како нејзе да бидам, многу е пријатна.

+1 Ептен е cool & cute :pipi:

Сега сум 6 сезона епизода 8, неможам да и одолеам на серијава

Перфектна серија, ги изгледав сите сезони за неполни 2 недели. Чарли е супер.

Еиии многу досадна серија, бетер од HIMYM.
порано ја гледав толку колку да ме предизвика да седнам се да испосимињам, али нажалост тоа не се случи.
не ми се допаѓа концептот, двајца мажи + дете, живеат заедно, едниов е ебачиште, другиов папак, а синот бељаџија.

неинтересна и некул серија.... а притоа и лош избор на актери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom