Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Ги победивме лесно, без многу труд и тоа е добро, вистинската игра ќе ја видиме(се надевам) во сабота кај Фуламманутд
Во лошо време дојдоа повредите на дефанзивците. Баш сега не треба да се кикснува, зошто не смее да се заостане зад Челзи. Ќе биде добро да се земе Shawcross, солиден дефанзивец е."Vidic suffered a calf strain tonight and that's a worrry for us ahead of Saturday. We just have to get on with it.
Е ај преку курац.За со Фулам
Флечер - Керик - Де Лает- Евра
Подхитно да се земе еден стопер, детето од Стоук не ќе биде лошо да дое, Shawcross.И така мислам има некоја клаузула и може да му го откупиме договорот коа сакаме.
играчот што го чекам веке две-три сезони да потпише за јунајтедМанчестер тргна по Хунтелар
Добро бе со сите можни напаѓачи ли сега ќе го поврзуваат Манчестер
Слагам се со тебе, играта против челзи и играта против евертон ме аресаа повеќе од било која!Не сме слаби затоа што губиме. Мене лично најмногу ми се допадна играта на Манчестер кога изгубивме од Челзи. А за најлоша игра ја сметав онаа кога победивме мислам дека беше со Блекбурн. Истото ова го коментирав и после тие натпревари. Значи забелешките ги давам не заради резултатот, туку заради прикажаната игра и потезите од клупата.
Абе не е за да бидат пишувани, сепак тој си е навикнат така да зборува и не можеш ти или јас или кој било да го одвикнеш на тоа.А ако има Струмички , Битолски , Охридски весник , книга , интернет сајт или кој знае што ли уште ќе бидат пишувани на дијалект ? :nenene::nenene:
дијалекто е непроценливо богатствоА ако има Струмички , Битолски , Охридски весник , книга , интернет сајт или кој знае што ли уште ќе бидат пишувани на дијалект ? :nenene::nenene: