worca
Get well soon....
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 740
- Поени од реакции
- 15
Aaa која фаца ја направи
Ништо не му е ај...:pos2::pos2::pos2:
Едвај чекам сабота
Инаку еве и од тоа за Тевез на SkySports што е многу повреодостоен извор
United hold Tevez talks
:pos2::pos2::pos2::pos2:Се исплаши кога виде и кога виде кај него се разочара:pos2::pos2:
Ќе имаЕдно прашање ако во сабота го освоиме тој потребен бод ,, ќе имали дигање на титулата или ќе се чека позледниот натпревар???
Aко не загубиме од Арсенал со тоа ја обезбедуваме титулата и против Хул сигурно ќе играат Гипсон, Тошич, Посебон, Фабио, Кушчак, Велбек, Македа и уште некои играчи од резервите.Јас во поранешните постови кажав и Ако ја осигураме титулата со Арсенал, во последното коло може да игра не првиот, не вториот туку "третиот" состав. Ако треба и јас ќе влезам второто полувреме :pos2:.
100% се враќаат.Aко не загубиме од Арсенал со тоа ја обезбедуваме титулата и против Хул сигурно ќе играат Гипсон, Тошич, Посебон, Фабио, Кушчак, Велбек, Македа и уште некои играчи од резервите.
П.С. Дали знае некој дали Кембел од Евреите и Манучо од Хул ќе се вратат на ОТ на почетокот на следната сезона?
100% се враќаат.
Слушнав дека во официјалната продавница на Најк во Скопје (спроти Теранова) продавале оригинал дресови, ташни, тренерки и други оригинал ствари од Манчестер Јунајтед.
Ако сака некој што е од Скопје повеќе да ме информира.
Jaс ќе поминам утре ако сакаш, мада не ми се верува.100% се враќаат.
Слушнав дека во официјалната продавница на Најк во Скопје (спроти Теранова) продавале оригинал дресови, ташни, тренерки и други оригинал ствари од Манчестер Јунајтед.
Некој што е од Скопје, и знае какви работи продаваат, нека пише на профил.
Мислиш на Делта спорт? Тие се официјални дистрибутери на Најки во Македонија. Ај ќе проверам и таму.Имало негде кај Железничка и јас барам таква со оригинални дресови, шалови и капи!!