ЧЕСТИТКИ и од мене и за победата и за титулата. Ни треба уште еден бод. Така е, тоа е точно, но никој не додава дека тоа е така само ако Лузерите победат се до крајот. Која е гаранцијата дека тие се ќе победат? . Но ние не чекаме на нив па самите си ја обезбдуваме титулата
. Кај бил, кај не бил уште еден бод , ќе го освоиме
.
Победата синоќа беше заслужена, и покрај тоа што Виган не изненадија првото полувреме. Јас во поранешните постови кажав и пак ќе подсетам дека Манчестер игра убиствено кога Карлос Тевез е во тимот. Имаме премногу мотиви и причини да го задржиме. Неговиот гол беше неповторливо, несекојдневно уникатно
ремек дело. Таков гол нема ни во учебниците, се смета за луксуз
. Не само што не смееме да го пропуштиме, туку уште помалу смееме да им го дадеме на Лузерите или на Челзи. Добро што слушнав некои гласини дека ќе остане, но ќе чекам официјални извештаи.
А кутри Роналдо "пукна" за да постигне уште еден гол ама ништо. Знаете човекот сака пак да биде најдобар стрелец во лигата. Ајде ако му е така пишано, ќе залепи некој гол со Арсенал
.
Мора со сите сили да се оди и на следното коло, за да си бидеме рает во последното коло, затоа што е пред финалето во Лигата на Шампиони. Ако ја осигураме титулата со Арсенал, во последното коло може да игра не првиот, не вториот туку "третиот" состав. Ако треба и јас ќе влезам второто полувреме :pos2:.
Поздрав до сите фанови и сега нема дилема, слободно може да се каже:
Ч Е С Т И Т О Т И Т У Л А !