Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Oд 13-17. И НИКОЈ неможе да ме разубеди дека пијаните девојки од таа возраст не се лигави и не праат сцени и не кршат филм до крај.
95% посто се такви, затоа избегнувам да пијам со девојки кој ќе ми се бесат на врат после 2ра чашка..
Шала на страна, имам и другарки шо трпат алкохол поише од мене, и се срцки коа се пијани, да ти е кејф да пиеш со нив..ама за жал, не спаѓаат у мнозинството..

/QFT
И јас имам една и сакам да ја земам за жена!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Па зависи не се сите такви...некои имаат лошо пијанство :pos: Поголем дел од девојките на возраст од 14-18 години кога ке се поднапијат се прави лигуши..почнуваат да се пискат,да изведуваат нешто...

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Во поголем процент од девојчињата и помала доза на алкохол во крвта ги заматува (ретки се тие што можат да издржат повеќе, да се рамнат со машките).
И се зависи од карактер неможеме да гледаме во глобала и да споредуваме, но тие што ги имам видено пијани :pijan: стварно се лигави у п.м:pop:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И јас имам една и сакам да ја земам за жена!
Како маж и жена на слава идете и двајцата на децата (кои плачат за спиење) ке им викатe:
- Ај да ги допиеме чашиве и ке идеме дома.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Па јас би рекол дека девојките под дејство на алкохол се полесни за заведување т.е. шмекање :)

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Дали жените се полигави под доза на алхохол?

Мажите се тие кои што го држат приматот на пијачи и пијаници, па затоа нивното пијанство и не е така интересно, некако веќе сме навикнати на тоа мажите да се пијаниците, а морам да признам дека тие се полигави кога се пијани од проста причина што имам поголемо искуство со такви лигавци кои се разголуваат целосно кога се пијани па како што некој овде на форумов го употребува зборот мрчат, само мрчат и продаваат лажна храброст, а трезни се ситни души. Аааа да! Требаше да зборувам за жените, да кај жените пијанството сеуште не е вообичаена појава иако морам да признам дека и тие пијат повеќе од дозволеното, но заради малиот број на пијани жени, сепак не можам да кажам дека тие се полигави од мажите под алкохол. Сеуште ние мажите го држиме лигавењето и тоа здраво.:toe:

Член од
4 мај 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
нема ништо по лошо и грозно от пијана жена.затова жени молим ви немојте да пиете по много:back::back::back:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Зависи која како реагира на алкохол,не се сите исти:toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Па јас би рекол дека девојките под дејство на алкохол се полесни за заведување т.е. шмекање :)
Срам да ти е, го искористуеш нивниот момент на слабост :))

ОН. Многу ме нервираа такви женски, не знаем заш ама премногу просто ми делуе. Еднаш ми се деси девојче кое беше у мое друштво да се опијани мноооогу и почна да прае глупости од кои дури и мене ми беше срам:kesa:. Така да од тогаш па навака ги избегавам сите поблаги видови на такви девојчиња кои имаат лошо пијанство.
Не викам дека сите се такви, има и некои девојчиња кои ќе се опијанат се многу забавни и интересни :helou:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Срам да ти е, го искористуеш нивниот момент на слабост :))

ОН. Многу ме нервираа такви женски, не знаем заш ама премногу просто ми делуе. Еднаш ми се деси девојче кое беше у мое друштво да се опијани мноооогу и почна да прае глупости од кои дури и мене ми беше срам:kesa:. Така да од тогаш па навака ги избегавам сите поблаги видови на такви девојчиња кои имаат лошо пијанство.
Не викам дека сите се такви, има и некои девојчиња кои ќе се опијанат се многу забавни и интересни :helou:
Таков сум ја...бесрамен и злобен! :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ваљда не сте упознале девојчиња кои агресивно се начукуваат т.е. сакаат да се тепаат и све нешто им смета. Лигавите се лоши ама овие се бетер :)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Се полигави да,ама да ти кажам право боље некоја да ми се лигави него да гледам како некои пијани петлиња се тепаат зошто некој го погледнал напреку или му ја гледал цурата или незнам што,некоја икс банална причина за која не вреди да фрчат боксови или не дај Боже чаши и флаши.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се полигави да,ама да ти кажам право боље некоја да ми се лигави него да гледам како некои пијани петлиња се тепаат зошто некој го погледнал напреку или му ја гледал цурата или незнам што,некоја икс банална причина за која не вреди да фрчат боксови или не дај Боже чаши и флаши.

Истите тие и на трезно ке се тепаат =) Секаде има сељаци од нива излезени =) А и да се докажат пред пијаните им другарки =)

Имам другарки што кога се пијани се многу интересни =) Мерак да ти е да ги гледаш пијани .. =)

Ама некои се ... БЕД БЕД БЕД ... Повраќање/паѓање/горење/кршење нокти/потпетици и што ти знам уште не .... па плачење/смеење нагло ова она ... такви STAY AWAY FROM ME !!!

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Истите тие и на трезно ке се тепаат =) Секаде има сељаци од нива излезени =)
Точно ама замисли како е кога сето тоа ќе се залее со смедеревка и power play-от ОНА ЈЕ ЛЕПША ОД НОЧИ или НЕБЕСКА КАФАНА :pipi:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.292
Точно ама замисли како е кога сето тоа ќе се залее со смедеревка и power play-от ОНА ЈЕ ЛЕПША ОД НОЧИ или НЕБЕСКА КАФАНА :pipi:
аиаии жити све, не е ни пола бетер од ќурка пијана на Лепотан од Цеца, кога ќе ја гушне другарка и и двете во хор пеат неартикулирано, ред солзи ред мрсули:))

Kajgana Shop

На врв Bottom