Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
аиаии жити све, не е ни пола бетер од ќурка пијана на Лепотан од Цеца, кога ќе ја гушне другарка и и двете во хор пеат неартикулирано, ред солзи ред мрсули:))
:) Како и да е...само да нема насилство :pishtoldz :nesum:

Член од
26 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
1
Ова горе ме асоцира на тинејџерки од 13, 14 години, кои штотуку ги откриваат тајните на алкохолот, па глумење дека се премногу пијани, па тука следува можеби лигавењето, крешењето, тепачките итн.
Инаку, девојки на поголема возраст не сум видела да се однесуваат како горе наведеното.
ете тоа бев јас на 13 години.. тек сеа сфаќам дека срамота било такво однесување.
после тоа, на 15 години крш од бамбус: последица -> изместен зглоб на ногата и носење гипс добри 2 месеци.. од тогаш пијам само у одредена мера и најчесто пивце за живце..
а сега кога низ град ги гледам девојчиња фини, дотерани, сукњички, штиклици се влечат пијани на рамо на другарките им и се мрсулават.. греота и срамота цел народ што ги гледа.. иначе се сложувам со цитатов на MaRyJaNe-poison..

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
не се полигави али се позборлести од мажите кај кај.... иначе маживе попијани се поагресивни во однос ако нешто им смета...у тоа сум сигурна....:helou:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зависи од човек до човек.
Чаше ломим, срчите настрана :).
Ааа не пијам појче, ааааааа лошо ми е :pos::pos:.
Јас имам плачено пијан, ама пијан одземен од свеста така да нема ништо чудно во тоа. Сум видел мажишта од луѓе кои што плачат како мали деца под дејство на алкохол, ама многу тешки сцени беа тоа, и се нема плачено за глупости туку за сериозни нешта.
Понесекси нешто од пијана мртва женска која што се лигави нема.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
аиаии жити све, не е ни пола бетер од ќурка пијана на Лепотан од Цеца, кога ќе ја гушне другарка и и двете во хор пеат неартикулирано, ред солзи ред мрсули:))

Хахаххахахахах :zver::zver:

@Annabel

Не заебавај =) Бич фајтс поружно е за гледање каде каде .... (не спомињам стенкањето дур се тепаат ..)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Не верувам дека се полигави

Али верувам дека се повлажни.

Член од
5 мај 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Мислам дека како што има лигави девојки има и лигави типци низ градов кога се под доза алкохол, а сеа дали се повеќе лигави...па за зал мора да кажам дека ДА, девојките се полигави....:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Да да, се согласувам со некои мислења. Ама тоа со девојките кои имаат добар карактер кога се пијани мнооогу се ретки, обично алхохолот го прави своето ги опушта и се поразлигавени.
Богами на денешно време не ги ставете помладите девојки што се на возраст од 12-13 години, мислите не пијат, ехееее. Кога ги видов само, сите сакат да се пијани па повраќат, паѓат неможат да стојат, на денешно време ке почнат и кога се бебиња да пијат за да се прават нели ''де видејте ме пијана сум''.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Па јас би рекол дека девојките под дејство на алкохол се полесни за заведување т.е. шмекање :)
Omg, ми иде да ти даам 150 црвенки за аматерскиов пост -.-
Многу е LAME да шмекнеш пијана цура..дури и ја можам да шмекнам пијана цура..не е тоа тоа брат..it's not cewl -.-

@crazy
Crazy in Love напиша:
Мразам теми со генерализации, оваа спаѓа меѓу нив. Побогу, кога луѓе ќе сфатите дека не се сите правени на ист калап и дека можеби само можеби, не се однесуваат сите исто? А и да не заборавам да напоменам дека алкохолот кај сите различно влијае, пред се затоа што секој организам различно реагира на алкохолот. Ако девојките глобално земено поотворено изразуваат емоции и плачат, не значи дека кога ќе се напијат некоја чашка дека се ваљаат на под, дека плачат и дека се лигават.
Moжеби, само можеби 19 од 20 девојки на возраст од 13-18 после 3 чаши ако не и помалце се лигават/паѓаат на под/влечкаат/бесат на врат/изјавуваат љубов пошо "утре нема да памтат" и тако даље..
Гобализација е..знам, ама не рековме СИТЕ, има чесни исклучоци кој се за почит..

Енивеј, од читање на коментариве, а и од искуство доаѓам до заклучок дека алкохолот само ги потенцира стварите..
Пример жените како понежен пол, како фини и мили, демек, коа ќе пивнат се многу многу по лигави..
Од друга страна, мажите, кој нели, по груб пол, фраери ово оно, коа ќе пивнат мислат дека се уше поголеми мангупи, префрли му нешо одма ќе се тепа.. и тако даље..
За жените реков, 19 од 20..а кај мажите..шознам...70% се такви ко шо ги наведов..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мразам теми со генерализации, оваа спаѓа меѓу нив. Побогу, кога луѓе ќе сфатите дека не се сите правени на ист калап и дека можеби само можеби, не се однесуваат сите исто? А и да не заборавам да напоменам дека алкохолот кај сите различно влијае, пред се затоа што секој организам различно реагира на алкохолот. Ако девојките глобално земено поотворено изразуваат емоции и плачат, не значи дека кога ќе се напијат некоја чашка дека се ваљаат на под, дека плачат и дека се лигават.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мразам теми со генерализации, оваа спаѓа меѓу нив. Побогу, кога луѓе ќе сфатите дека не се сите правени на ист калап и дека можеби само можеби, не се однесуваат сите исто?
Да нема двајца исти луѓе, две исти креативни мисли, два исти моменти во времето, нема, нема, нема... Единствената грешка што ја прави човек е што ќе помисли дека има две или повеќе исти нешта, има доволно слични ама никогаш исти.
На темата:
При исто количество на алкохол скоро секогаш женските побрзо паѓаат, затоа што имаат помала телесна тежина отколку машките, па така да побрзо можат да се случат било какви глупости кај нив. Со ова мислам од медицински аспект.
После добро повраќање од алкохолното труење се препорачуваат апчиња против повраќање мислам реглан се викаа, ама после повраќање кога веќе нема што да се повраќа, затоа што ако се дадат предвреме тогаш организмот нема да се исчисти по природен пат и можи да има тешки компликации.

За лигушењето се лигушат луѓево без разлика на нација, пол, вера, сексуална припадност ...:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Единствената полоша работа од пијан човек е пијана жена ...

I

InF3cTeD

Гостин
понастрана од пијана жена...барем ја бегам настрана оти ќе ми ја отече главата со муабети од типот "неможам","лошо ми е","не пијам веќе" итн итн

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мене лично ми е многу симпатично да видам поднапиена девојка со светнати очи и овично се весели.Али Мортус пијана да неможе на нозе да застане да плаче заради дечкои што ја остаил пред 2 години?!!?! Тоа веке е не личи на девојче... :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Секоја личност различно се однесува кога е во алкохолизирана состојба. Алкохолот различно влијае како на машките така и на девојките :)

Е сега лигавењето во пијана состојба ме потсетува на малолетнички кои од 1-2 чаши алкохолен пијалок не знаат кај се и влагаат во некој шмизлест лигав филм.
Останатите кога имаат доста алкохол во крвта најчесто се смејат, забавуваат, поопуштени се, денсаат ненормално :icon_lol:, некои мислат само на флерт и секс, некои сакаат да степаат некоја противничка :icon_lol:, некои паѓаат од 12ка штиклите, некои висат над шољите во вецињата во дискотеките ли кафаните. :cug: Во секој случај мразам пијани девојки (а посебно ако се малолетнички) и кои се лост ин спејс и сето тоа делува многу понижувачки и грдо за сите кои ја гледаат. Кој сеир паѓа на таа девојка ах.

Јас ако се поднапијам многу се смејам и зборам како навиена лента :icon_lol: Али никогаш не ми се случило да се препијам, да повраќам и да не знам кај сум. Убаво ми е со умерена доза алкохол кога баш се забавувам и опуштена сум :). :pijan:

Kajgana Shop

На врв Bottom