Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
голем квадрат со саоблени рабови....60цм Х 40цм ми изгледа и внатре е полн со светилки и леки...го ставаш на земја го вклучуваш во струја и уживаш во лајтшоуто :)
линк ми треба да ги видам како се викат ке ги купам од амазон или ебау

Во Југотон во ГТЦ, ама за цени не знам, ретко гледам цени по излози.

^ Ваљда на коцка мислиш а не на квадрат али сеедно знам на шо мислиш, BOTS electronic-3232005, или пак карши олимписки кај големиот паркинг пред холидеј ин.

^ Ваљда на коцка мислиш а не на квадрат али сеедно знам на шо мислиш, BOTS electronic-3232005, или пак карши олимписки кај големиот паркинг пред холидеј ин.

дај линк не можам да го најдам никаде

Новиот албум на Бени Нон Стоп - Лектира? Пуштен е во продажба? Гледам по трафики го нема...

дај линк не можам да го најдам никаде

Немаат сајт, гранап за електроники се, ама имаат интересни работи. Патем скоро сите ги знаат, па не им текнало да напраат сајт. Јави им се на телефонскиот број за детали. Локацијата ти ја пиша, можеш да поминеш да видиш ако има некои интересни гаџети што можат да ти завршат работа.

Новиот албум на Бени Нон Стоп - Лектира? Пуштен е во продажба? Гледам по трафики го нема...

Го има мислам во Југотон.
Цената е одлична... 990 или така нешто денари.
А на другарка која сакаше да го купи како поклон и викаме абе од 150 до 300 максимум. Сепак испадна 3 пати повеќе и се чудам јас за цената. Се преценил Бени :tv:

Немаат сајт, гранап за електроники се, ама имаат интересни работи. Патем скоро сите ги знаат, па не им текнало да напраат сајт. Јави им се на телефонскиот број за детали. Локацијата ти ја пиша, можеш да поминеш да видиш ако има некои интересни гаџети што можат да ти завршат работа.

ми треба линк или име или слика за да можам да ги најдам на ебау или амазон..од таму ке купувам..имам вишок пари ;)

А на другарка која сакаше да го купи како поклон и викаме абе од 150 до 3:nesvest:00 максимум. Сепак испадна 3 пати повеќе и се чудам јас за цената. Се преценил Бени :tv:

не ми се верува ??:nesvest:

на промоцијата на концертот беше 300 со се цд..

А на другарка која сакаше да го купи како поклон и викаме абе од 150 до 300 максимум. Сепак испадна 3 пати повеќе и се чудам јас за цената. Се преценил Бени :tv:

не ми се верува ??:nesvest:

на промоцијата на концертот беше 300 со се цд..

Го имам благодарение на Slash- за 0 денари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom