Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба УСНА ХАРМОНИКА ми дојде желба да научам да свирам ама незнам каде да купам и колку пари се и тоа ?? ако некој знае ве молам да ми каже !!!! фала однапред :helou:
кинескине продавници со џангрлашки и џиџимиџарниците (ја ја купив у таква) а се по некои 100-150 денари.

иначе:
Барам место каде што принтаат фотографии колор А4 поефтино (не барам највисок квалитет)

Ми треба УСНА ХАРМОНИКА ми дојде желба да научам да свирам ама незнам каде да купам и колку пари се и тоа ?? ако некој знае ве молам да ми каже !!!! фала однапред :helou:

Т.Ц. Капиштец во Мими музика и во дуќанчето до неа (во ќошето) имаш диатонски од C ... како што паметам не беа над 500 денари.

Кај можам да го најдам нештово ( извинете за сликата hand-made е, пошо не знам ни како се вика чудово)
prasanje.JPG

Се држи за рачката и кога го вртите тоа горе делот прај некој звук ко Ррррррррррррррррррррррррррррррррр и мнооооогу иритира:)

МНогу е нејасно објаснето, ама не знам појше шо да кажам за ова:)

Кај можам да го најдам нештово ( извинете за сликата hand-made е, пошо не знам ни како се вика чудово)
Прегледај го приврзокот 38652

Се држи за рачката и кога го вртите тоа горе делот прај некој звук ко Ррррррррррррррррррррррррррррррррр и мнооооогу иритира:)

МНогу е нејасно објаснето, ама не знам појше шо да кажам за ова:)

Во продавница за играчки, има пластични.
Ама искрено ако сам направиш дрвено, ќе биде и погласно, поиздржливо, а е супер едноставно за правење. Мислам дека нашколо правевме вакви.

Не е за тука прашањево али незнам кај да прашам..
Имам една кошула со кечап и мајонез ја измачкав и заборавив да и кажам на мајка ми да ми ја испере и така еден месец може ми стоеше:kesa: и сеа коа ми ја испра не се извади дамката..секаква помош е добредојдена :toe:

Не е за тука прашањево али незнам кај да прашам..
Имам една кошула со кечап и мајонез ја измачкав и заборавив да и кажам на мајка ми да ми ја испере и така еден месец може ми стоеше:kesa: и сеа коа ми ја испра не се извади дамката..секаква помош е добредојдена :toe:
Испрати слика од кошулата за да ти кажеме каде има иста таква да си купиш ем чиста ем нова :)

Може ли некој да ми го посочи линкот или темата каде беше она видеото со ненадејните несреќи што се случуваат на луѓето. Беше цел клип, мислам дека почнуваше со дечко и девојка што седат заедно и наеднаш удира кола во дечкото и му ги пресечува нозете...понатаму не се баш сеќавам како беше.
Се извинувам ако прашањето ми е на погрешно место.:kesa:

Магични светилки

Кој ке ми даде линк од тие магичните светилки за во соба...за атмосфера правење :D

--- надополнето ---

FeliXxX напиша:
Кој ке ми даде линк од тие магичните светилки за во соба...за атмосфера правење :D
и некако како квадрат со кружни рабови...се става на земја и го вклучуваш во струја и почнува да свети во разни бои низ цела соба ...големо е малце :D
и се извинувам што ја ставив темава во општи муабети по грешка на брзина беше :/

Некако како квадрат? хахахаха. Исто како бојата на бананата само црно.

Какви се тие светилки? И како да ти даеме линк од нив? Ќе ги даунлоадираш и ќе ги стаиш у соба или?

Aиии ме збуни тотално. Какви се тие? Ако ги најде некој и јас ги сакам :D

Така викаше девојката кога користев флуоросцентни кондоми magic light bulb:). Не знам за што се работи, објасни малку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom