How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Не верувам дека ќе ја запознае на свадбата. Запознавање на свадба веќе помина со Викторија.

А инаку, за ова 2013-14, дури и кога ќе ја покажат, не значи дека одма ќе заврши :) Можат да не кажат дека таа е мајката, па да има тука во врската заплети и расплети :)

Не верувам дека ќе ја запознае на свадбата. Запознавање на свадба веќе помина со Викторија.

А инаку, за ова 2013-14, дури и кога ќе ја покажат, не значи дека одма ќе заврши :) Можат да не кажат дека таа е мајката, па да има тука во врската заплети и расплети :)

Ама јас зборувам дека тогаш децата треба да се родат. Отприлика некоја година плус/минус.
А инаку сигурно ќе ја запознае на свадба имаше во една епизода во 6тава сезона он така им кажа на децата.

Колку тажна и шокантна епизода. :( Една од најдобрите на HIMYM.

Кој крај го имаше епизодава. Ни на крај памет не ми беше тоа :(

Епа епизодата се викаше Bad News....па мораше така некако да заврши. Факт е дека не го погодија баш терминот за вакво нешто, после нова година, ама тоа е :) мора понекогаш да има и тажни моменти. Очекувам следната да биде мнооогу смешна :)

Епа епизодата се викаше Bad News....па мораше така некако да заврши. Факт е дека не го погодија баш терминот за вакво нешто, после нова година, ама тоа е :) мора понекогаш да има и тажни моменти. Очекувам следната да биде мнооогу смешна :)
а што се деси?

Многу глупаво би било после тажна вест како оваа во другата епизода брзо брзо да се вратат на хумор сепак тешка вест е ова за еден од групата.Мислам дека ке поминат некој епизоди поврзани за оваа вест.

Нееее не ми се верува одма на толку голем хумор да се префрлат.
Следната би требало нешто со погребот да биде, ќе има и таму смеење, ама не којзнае колку.
а што се деси?
На Маршал татко му почина

Нееее не ми се верува одма на толку голем хумор да се префрлат.
Следната би требало нешто со погребот да биде, ќе има и таму смеење, ама не којзнае колку.
а што се деси?
На Маршал татко му почина

Последниве епизоди беа добри. Мислам дека го враќаат хуморот шо почнаја да го губат на почетокот на сезонава. До мене е или Тед стана посекси во 12тата кога стана bossy? :pos:

А за последната, покажаја дека можат да ја доведат серијава до повисоко ниво, шо е добра промена, неочекувано и ми се бендисва. :)

Ставајте Spoiler тагови, има некој што не сака да дознае што се случило.

Стварно не го очекуваше никој тоа на крајот во новата епзиода и мене многу неубо ми падна али тоа е тоа. А за следната епизода едноставно може да продолжат со.....6 months later...

Ставајте Spoiler тагови, има некој што не сака да дознае што се случило.

А тогаш зашто влегуваш на темата ден по излегување на новата епизода?

Очекуваш дека ќе се збори за епизодата од пред 4 недели, до која што си ти?

А тогаш зашто влегуваш на темата ден по излегување на новата епизода?

Очекуваш дека ќе се збори за епизодата од пред 4 недели, до која што си ти?

Ја изгледав епизодата само што излезе, не беше тоа за мене, за останатите беше.
За другиве епизоди добро, нема нешто толку значително што можеш да го spoil, но за оваа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom