How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
До четврта сезона сум сеа за сеа -.-
Нај епска епизода дефинитивно до сеа ми е коа Барни се маскира у 80 годишен старец и се клади дека ќе смува 22 годишна цура ((:)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Сеа ја изгледав деветата епизода од шестата сезона и беше одлична! :pos:
Се враќа Робин Спарклс :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
4 8 15 16 23 42 - прејако.

Све друго, слабо и неинтересно. Освен идејата на епизодата, тоа беше кул.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле Харли од Лост!!!!!! Сцената кога им ги кажа бројките беше ептен добра, ме потсети на Лост :(

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
6х09 - Најјак момент дефинитивно емисијата со Робин и Џесика. Сум се скапал од смеење, а фаците од спроти телевизорот на Тед и Барни беа закон. :pos:

Tanji4ka

Heartless BITCH
Член од
16 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
19
Дефинитивно омилена серија и според мене ја надмина пријатели BIG TIMЕ. Инаку омилена епизода ми е онаа кога Барни им го открива Playbook-от :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Дефинитивно омилена серија и според мене ја надмина пријатели BIG TIMЕ. Инаку омилена епизода ми е онаа кога Барни им го открива Playbook-от :)
ДА. Ова е навистина добра серија, ама не би рекол дека е подобра од Пријатели. Има време за тоа. Ако доживеат 10 сезони, тогаш ќе збориме.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Тешко дека некоја серија ќе биде подобра од Пријатели. Баш пред некој ден го правев муабетот во друштво, со луѓе кои ја гледаат оваа, а ја имаат изгледано и Пријатели (неколку пати). Предноста на Пријатели е во тоа што беа први, имаа нов вид на хумор и што и да направеа смешно беше прв пат видено, поради што немаа лоша или досадна епизода и издржаа 10 сезони. HIMYM е можеби најблиску до FRIENDS, ама сепак, сега е 6-та епизода, а сите ќе се согласат дека веќе имале некои досадни епизоди :)

Tanji4ka

Heartless BITCH
Член од
16 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
19
Ок за вкусови не се расправа. Како што кажав погоре "Според мое мислење" . Сепак мене Пријатели не ми беше интересна серија :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Малку офф за дискусијата погоре околу пријатели и оваа серија.И јас во првите 2 сезони бев за тоа дека пријатели е далеку подобра од оваа серија што е и точно ама после почна серијата да си добива свој шмек и шо знам некако ми легна и сега едвај чекам нови епизоди .Да Пријатели беше серија која си има посебно место у историјата ама и оваа не е за фрлање воопшто.Сепак веке 6 сезони држат некое солидно ниво!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Малку офф за дискусијата погоре околу пријатели и оваа серија.И јас во првите 2 сезони бев за тоа дека пријатели е далеку подобра од оваа серија што е и точно ама после почна серијата да си добива свој шмек и шо знам некако ми легна и сега едвај чекам нови епизоди .Да Пријатели беше серија која си има посебно место у историјата ама и оваа не е за фрлање воопшто.Сепак веке 6 сезони држат некое солидно ниво!
Ај и јас да се вклучам во дискусијава. Со запознавањево на мајкава сум стасан некаде до средина на 3та сезона и како шо тргнав пред Нова Година ќе ве стасам :)
Значи стварно се супер, и тоа како знаат да насмеат на моменти, ама сепак имаат некогаш такви досадни епизоди кога ништо посебно не се случува. Во сезоната мора да имаат неколку такви. Во Пријатели тоа го немаше. Кај нив секоја епизода си беше приказна за себе, скеоја следна посмешна од претходната. И како што рече некој погоре Пријатели издржаа 10 сезони, а овие се до 6та. Нека стасаат до 10та сезона па тогаш веќе ќе можеме повеќе да ги споредуваме. Ама по мој вкус Пријатели се далеку подобри од HIMYM и тешко дека ќе ќе ми се смени тоа мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom