How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Инаку, не знам дали забележавте 2 куриозитети во оваа епизода. За прв пат, по подолго време, епизодата веднаш започна со најавната шпица, а не со сцена па после шпица. И, имаа мала грешка во континуитетот. Ако се сеќавате на поранешните епизоди, конкретно на епизодата Monday night football, кога ќе почини Марк од Мекларенс барот (оној кој никој нема да знае кој е), Барни објаснува дека погребите се единствено место каде што оди без костум, а во оваа епизода сепак носи костум.
Не верувам дека имаат направено грешка, посебно за тоа со костумот. Барни носи костум за да го испоштува Маршал, т.е. татко му :) Инаку многу ја одложија новава епизода ама штом била Кети Пери оправдано е :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Да и јас се согласувам кога заврши му викам на цимерот...Еј цимер една од најјаките епизоди до сега! :) Многу ми се допаѓа кога иста случка онака ја раскажуваат на 3-4 начини за на крај се да се спои како шо било навистина, па вака и перфектен крај имаше :)...абе убајни....а и Зои јака ***** е :). Значи се продолжува серијава :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Не верувам дека ќе биде Зои. Таа има епизодна улога како што имаа Викторија и Стела. Рано е да заврши серијава :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.811
Поени од реакции
5.595
дечки има ли некој преводи за цела втора и трета сезона (српски или хрватски)....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
дечки има ли некој преводи за цела втора и трета сезона (српски или хрватски)....
Јас немам :) ама има на www.prijevodi-online.org :vozbud:

--- надополнето ---

На prijevodi-online ги има комплет по сезони можи одма топтан да ги спуштиш и овој сајт е 99% концентриран на серии само :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
najaka serija evar.. barney tipot e legenda najmn ja gledam radi nego ama i se na se humorot e odlicen.. Jesus waited three days to come back to life. It was perfect! If he had only waited one day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I died yesterday!" and they'd be all, "Uh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus ...would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." And he's not gonna come back on a Saturday. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, three. Plus it's Sunday, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is dead", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait.... True story
najak lik vo tv serija so go imam sretnato zaedno so house i scofield :)

Kajgana Shop

На врв Bottom