How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не верувам дека ќе ја запознае на свадбата. Запознавање на свадба веќе помина со Викторија.

А инаку, за ова 2013-14, дури и кога ќе ја покажат, не значи дека одма ќе заврши :) Можат да не кажат дека таа е мајката, па да има тука во врската заплети и расплети :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не верувам дека ќе ја запознае на свадбата. Запознавање на свадба веќе помина со Викторија.

А инаку, за ова 2013-14, дури и кога ќе ја покажат, не значи дека одма ќе заврши :) Можат да не кажат дека таа е мајката, па да има тука во врската заплети и расплети :)
Ама јас зборувам дека тогаш децата треба да се родат. Отприлика некоја година плус/минус.
А инаку сигурно ќе ја запознае на свадба имаше во една епизода во 6тава сезона он така им кажа на децата.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Колку тажна и шокантна епизода. :( Една од најдобрите на HIMYM.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој крај го имаше епизодава. Ни на крај памет не ми беше тоа :(

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Епа епизодата се викаше Bad News....па мораше така некако да заврши. Факт е дека не го погодија баш терминот за вакво нешто, после нова година, ама тоа е :) мора понекогаш да има и тажни моменти. Очекувам следната да биде мнооогу смешна :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.461
Поени од реакции
11.390
Епа епизодата се викаше Bad News....па мораше така некако да заврши. Факт е дека не го погодија баш терминот за вакво нешто, после нова година, ама тоа е :) мора понекогаш да има и тажни моменти. Очекувам следната да биде мнооогу смешна :)
а што се деси?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.686
Многу глупаво би било после тажна вест како оваа во другата епизода брзо брзо да се вратат на хумор сепак тешка вест е ова за еден од групата.Мислам дека ке поминат некој епизоди поврзани за оваа вест.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нееее не ми се верува одма на толку голем хумор да се префрлат.
Следната би требало нешто со погребот да биде, ќе има и таму смеење, ама не којзнае колку.
а што се деси?
На Маршал татко му почина

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нееее не ми се верува одма на толку голем хумор да се префрлат.
Следната би требало нешто со погребот да биде, ќе има и таму смеење, ама не којзнае колку.
а што се деси?
На Маршал татко му почина

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Последниве епизоди беа добри. Мислам дека го враќаат хуморот шо почнаја да го губат на почетокот на сезонава. До мене е или Тед стана посекси во 12тата кога стана bossy? :pos:

А за последната, покажаја дека можат да ја доведат серијава до повисоко ниво, шо е добра промена, неочекувано и ми се бендисва. :)

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Ставајте Spoiler тагови, има некој што не сака да дознае што се случило.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.896
Поени од реакции
6.968
Стварно не го очекуваше никој тоа на крајот во новата епзиода и мене многу неубо ми падна али тоа е тоа. А за следната епизода едноставно може да продолжат со.....6 months later...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ставајте Spoiler тагови, има некој што не сака да дознае што се случило.
А тогаш зашто влегуваш на темата ден по излегување на новата епизода?

Очекуваш дека ќе се збори за епизодата од пред 4 недели, до која што си ти?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
А тогаш зашто влегуваш на темата ден по излегување на новата епизода?

Очекуваш дека ќе се збори за епизодата од пред 4 недели, до која што си ти?
Ја изгледав епизодата само што излезе, не беше тоа за мене, за останатите беше.
За другиве епизоди добро, нема нешто толку значително што можеш да го spoil, но за оваа...

Kajgana Shop

На врв Bottom