eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите :)

Знае некој дали ќе има некоја борба денес во која ќе учествува и Индонезија, или да киднам за САД?

Еве, Русите само што организираа офанзива против Американците.. најмалку 3 битки во кои можеш да се бориш од Индонезија :)

Ајсшутер напиша:
Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите :)

Веќе имам, ама колку за информација.. која е твојата компанија?

Веќе имам, ама колку за информација.. која е твојата компанија?

Еве ја Macedonia Grain моментално ја продавам за 85 злато инаку само компанијата вреди 90 + 2 лиценци каде што таксата за увоз е 1 процент и тие вредат 40 тоа е 130 а јас ја продавам за 85 може уште малку да намалам зошто итно ми требаат пари :))

untitled-5.jpg

:uvo:

давам 2 профили 16 левел на почетници, па кој сака нека пише

Alen001 dali uste ti trebaat oruzja i ako na nekogo mu trebaat neka pise na erep
Prodavam 8xQ1 za eden gold i za dva gold 17xQ

хахахахахахаха можел барем поинвентивен да биде во имињата хахахаххахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Дечки напишав статија во мојот весник за гласањето за еМакедонија!
Дајте поддршка преку воте за да можат да ја видат Русите пошто ја преведов со гугл транслејт! И ако не ви е тешко линкот до статијата ставете го во шоут!
Фала Ви!

СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА!
еве го линкот до статијата!

give your vote for eMacedonia!
http://www.erepublik.com/en/article...publik-ws-suggest-country-macedonia-26-934337

е шо сеа,се фалиш дека имаш 60 голд???:vozbud::pos2::pos2::pos2:

лелелел... како не го банирале...сепак рано е, 12 ехп, тоа е 2-3 дена играње... баш чекам да видам кога ке го фатат...ама можеби не ги игра од ист пц... може има лаптоп дома,и две мрежи фаќа...хахаха

Дај барем некој нека му пише ПП пред да го банираат да го даде на некој голдот, фира да не оди. :uvo:

Дај барем некој нека му пише ПП пред да го банираат да го даде на некој голдот, фира да не оди. :uvo:

ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...

ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...
Ама повеќе од очигледно е со никовите.

Доста бе нема врска јас со едниот сум веќе 18 ти левел а со другиот 19 ти и ме нема никој банирано а секој ден праќам пари ова она од едниот профил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom