А
Ајсшутер
Гостин
Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој дали ќе има некоја борба денес во која ќе учествува и Индонезија, или да киднам за САД?
Ајсшутер напиша:Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите![]()
Веќе имам, ама колку за информација.. која е твојата компанија?
Jas imam kompanija za leb.
Makedonska Organizacija eve ja organizacijata Pica Rustiko Makedonija ova e kompanijata.
Alen001 dali uste ti trebaat oruzja i ako na nekogo mu trebaat neka pise na erep
Prodavam 8xQ1 za eden gold i za dva gold 17xQ
![]()
:uvo:
![]()
:uvo:
Дај барем некој нека му пише ПП пред да го банираат да го даде на некој голдот, фира да не оди. :uvo:
Ама повеќе од очигледно е со никовите.ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...
ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...