А
Ајсшутер
Гостин
Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите
Еве, Русите само што организираа офанзива против Американците.. најмалку 3 битки во кои можеш да се бориш од ИндонезијаЗнае некој дали ќе има некоја борба денес во која ќе учествува и Индонезија, или да киднам за САД?
Веќе имам, ама колку за информација.. која е твојата компанија?Ајсшутер напиша:Да не сака некој да му продадам Q3 жито компанија има внатре 90+ ку3 жито, поефтино ќе биде за кајганџиите
Еве ја Macedonia Grain моментално ја продавам за 85 злато инаку само компанијата вреди 90 + 2 лиценци каде што таксата за увоз е 1 процент и тие вредат 40 тоа е 130 а јас ја продавам за 85 може уште малку да намалам зошто итно ми требаат пари )Веќе имам, ама колку за информација.. која е твојата компанија?
Successfuly transfered 2 item(s) to Makedonska Organizacija. :helou:Jas imam kompanija za leb.
Makedonska Organizacija eve ja organizacijata Pica Rustiko Makedonija ova e kompanijata.
Прати ако имаш 17 за 2 голд!:smir:Alen001 dali uste ti trebaat oruzja i ako na nekogo mu trebaat neka pise na erep
Prodavam 8xQ1 za eden gold i za dva gold 17xQ
хахахахахахаха можел барем поинвентивен да биде во имињата хахахаххахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:uvo:
е шо сеа,се фалиш дека имаш 60 голд???:pos2::pos2::pos2:
:uvo:
ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...Дај барем некој нека му пише ПП пред да го банираат да го даде на некој голдот, фира да не оди. :uvo:
Ама повеќе од очигледно е со никовите.ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...
ама види, ако ги игра од различен пц не е проблем... може има пц, и лаптоп дома...и на лаптопот фаќа 2-3 мрежи на рутер на кои им знае пасс... тука мислам дека ништо не му можат...